lauantai 30. joulukuuta 2017

Torkkupeitto pajuneliöistä


Ennen Kalevala calia virkkasin toiseksi vanhimmalle tyttärelle torkkupeiton pajuneliöistä. Aloitin työn ajatuksena tuhota lankavarastoja, mutta hieman jouduin jotain lankaa ostamaan lisääkin, että sain peiton tehtyä valmiiksi. Pääosin lankana on käytetty Novitan Nallea, joissa värinä kettu, luonnonvalkoinen, pellava ja grafiitti. Vaalen keltaista Nallea, jota ei ole enää ollut hetkeen lankakartalla, on joidenkin neliöiden keskellä. 
Lisänä käytin tumman harmaata Katian merino tweed -langan loppua, joka jäi viime talvena neulomastani villatakista yli. (Lanka, jossa selkeitä, vaaleita pilkkuja). Yhdistin palat ja tein reunuksen Novitan maitokaakaon värisellä Pikkusiskolla. Minulla oli myös luonnon vaaleaa pikkusiskoa hieman, joten senkin lopun virkkasin joidenkin neliöiden keskelle. Pikkusiskoon en löytänyt enää lankakarttaa, joten oletan, että sen valmistus on ehkä lopetettu. 

Varsin hyvältähän tuo peitto olisi näyttänyt omallakin sohvalla. Itselleen tulee tehtyä ihan liian harvoin mitään, joten josko siitä ottaisin ensi vuodelle tavoitteen: torkkupeitto virkaten ihan itselle. 


Ei kommentteja: