sunnuntai 2. helmikuuta 2014

BanaanipannukakutPitihän minunkin kokeilla näitä kahden aineen ihmepannukakkuja, kun näistä on hypetetty ja vouhkattu netissä jo jonkin aikaa. 

Kysehän on siis ohjeesta, jossa on vain banaania ja kananmunaa. Banaani survotaan ja sekaan vatkataan kaksi munaa. Seosta pyöritetään monitoimikoneessa, tai vastaavassa, pari minuuttia, että munat saavat ilmaa sekaansa. Sitten paistetaan omavalintaisessa rasvassa pannulla. Itse paistoin oliiviöljyssä tavallisella teflonpannulla.  Ohjeesta tulee noin 8 pannukakkua. 


Alakuvassa ensimmäinen satsi, jonka yritin kääntää liian aikaisin. Ei kannata yrittää paistaa liian kuumalla, vaan pienentää vaföörit ja antaa rauhassa paistua. 

Pannukakut ovat ihan parhaita suoraan pannulta. Itse söin ne kevennetyn mustikkarahkan kera. ( 125 g rahkaa, 1 dl rasvatonta luonnonjogurttia, 1 tl vaniljasokeria ja 1 dl mustikoita.) 

2 kommenttia:

Jutunkutoja kirjoitti...

Onpas hyvän näkösiä lettusia. Siis yhteen banskuunko tulee nuo kaksi munaa?
Jos vaikka tekisi ja maistasi. Oliko vaikeeta paistaa, pysykö hyvin kasassa? Noi sun paistamat näyttää niin ehyille, niin paitsi nuo harjotus tsipaleet :)

Katja kirjoitti...

No, mä tein tupla-annoksen, mutta kyllä se perusohje on yksi banaani ja kaksi munaa.

Pysy hyvin kasassa, kun annoin olla rauhassa, enkä yrittänyt kääntää liian aikaisin.