torstai 18. lokakuuta 2012

Kierrätysmateriaalit käyttöön osa 2


Tuolla joulumaratoonin teelaatikkopostauksessa lupasin jossain vaiheessa palailla aiheeseen kierrätysmateriaalin merkeissä. Tämän laatikkokortin väkelsin pestystä mehutetrasta. Leikkasin yläpään ja toisen sivun kokonaan pois, nuuttasin leikattuun päähän uudet käänteet ja liimasin laatikoksi. Päällystin laatikon vanhoista joululehdistä leikatuilla kuvilla. 

Mehupurkin materiaali on aika paksua ja pohjan liimaukset todella paksut, joten kulmat täytyi huolitella Teippitarhan Washi-teipillä, ettei ne jää ikävästi repsottamaan. 


Toinen laatikko on suosimani vaniljateen myyntipakkaus. Leikkasin siitä pois kannen ja madalsin reunoja jonkin verran. 


Materiaali oli ohuempaa kuin mehupurkki, eikä siinä ollut paksuja liimauksia, joten jätin kulmat ilman teippiä. 

(Hieman tuossa alla olevassa kuvassa näkyy, että alta kuultaa aluperäinen kuosi. Muistin kulmien teippaukset vasta, kun olin pitsin jo kiinnittänyt, joten en lähtenyt sitä enää irroittelemaan. )


Pentikin mainokset ovat aina lehdissä jommassa kummassa kannessa, joten niiden materiaali on paksumpaa kuin sisäsivujen. Käytin mahdollisimman paljon niitä laatikkojen päällystämiseen. 

Näissä kierrätettyjä materiaaleja olivat siis kaikki muu paitsi teipit, "Hyvää Joulua"-tarrat, pitsit ja satiininauhan pätkät.


-Katja-


3 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Kertakaikkiaan hieno!

Hellu kirjoitti...

Ihania luomuksia sekä kortit, että laatikot. Todella kaunista saa myös kierrätysmateriaalista!

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja joululaatikoita!