lauantai 6. elokuuta 2016

Kohteena Korkeasaari pitkästä aikaa


Poikettiin kolmen vuoden tauon jälkeen käymässä Korkeasaaressa kolmistaan tenavien kanssa. Melkeinpä voisi sanoa, että nyt vasta muksut on niin isoja, että reissusta oli niille oikeasti iloa ja jaksoivat enemmän paneutua näkemäänsä. 


Kaikkia elämiä ei tokikaan nähty tai olivat unillaan, että vain karvapalleron saattoi jostain erottaa. Silti aikaa saatiin syömisineen menemään neljä tuntia. 
Voin muuten suositella Ravintola Pukin ruokia, olin erittäin tyytyväinen heidän buffettiinsa, vaikka ravintola sulkikin ovensa yksityistilaisuuden vuoksi, eikä näin ollen päässyt enää santsikierrokselle, mutta senkin tiesin ruokia maksaessani.  


Jotenkin olin unohtanut miten kivan vehreää ja viihtyisää Korkeasaaressa onkaan. Oli mukava yllätys tajuta, että täällä onkin näin kivan näköistä. 


Kauniin metsäkisun olisin voinut ottaa kotiin mukaan omien karvatassujen kaveriksi. 


Se alkaa olla pikkuhiljaa tämän kesän loma taputeltuna omalta osalta, huominen sunnuntai enää armon aikaa. Muut jatkaa lomailua vielä ensi viikon ja lapsukaiset vielä seuraavan maanantainkin. Jos vasen nilkka suostuisi lopettamaan oikuttelunsa, voisin taas palata normaaliin päivärytmiin juoksuineen kaikkineen. Toivossa on hyvä elää! 


Ei kommentteja: