lauantai 7. joulukuuta 2013

7. joulukuuta 2013Tervakoskella on aivan ihastuttava Lumotun Navetan puoti! Olen jo jonkin aikaa katsellut sen kylttiä tien varressa työmatkani varrella, mutta itsenäisyyspäivän aattona oli viimeinkin sellainen työpäivä, että pääsin pyörähtämään puodille sen aukioloaikana. 


Puoti sijaitsee kivassa miljöössä. Samassa rakennuksessa on myös puodin pitäjän koti ja työtilat. 


Pääartikkelina näin joulunaikaan näyttäisi olevan tonttukynttilät, mutta puodissa oli paljon kaikkea muutakin ihanaa. Tältä pöydältä valitsin itselleni uusia kuusenkoristeita, joista myöhemmin lisää. 


Valikoimassa oli myös erilaisia keramiikkaesineitä, joista hyvänä esimerkkinä suloiset pupuparit. Erikoiskynttilöitäkin näyttää olevan saatavilla jos jonkinlaisia. Kuvan alalaidassa näkyy  esim. ylioppilaspöytään sopivat kynttilät. Vastaavia löytyy mm. konfirmoidun pöytää koristamaan. Puoti oli tunnelmallinen ja juurikin sopiva joulumielen nostattaja. Täältä löytyisi vaikka mitä kivaa pientä paketteihin hoitotädeille, opettajille, mummielle, kummeille jne. 


Tonttupartio valmiina palvelukseen!


Kauniita, värikkäitä saippuoita oli myös valikoimassa. 


Puodista löytyi myös kaupanteon virallinen valvojakin. Suosittelen kurvaamaan paikalle, jos liikutte Tervakosken suunnalla. Ei ole pitkä poikkeama 3-tieltäkään. 

(Kuvat nappasin puhelimella puodin omistajan luvalla.)2 kommenttia:

Piipe Elch kirjoitti...

Menisin aivan pyörryksiin kaikista noista joulun ihanuuksista! Toivottavasti käy myyjällä kovasti ostavia asiakkaita, sillä yksityisyrittäjän palkka koostuu niin pienistä palasista.

Jostain syystä päivityksesi eivät näy sivuillani, vaikka olet blogilistallani. Yritän tutkia asiaa...

Onnellista adventtia ja joulunodotusta!

Vilimarika kirjoitti...

Kauniita esineitä pikkupuodissa. Ja Sillanpää <3
Sain tänään hurmaavan saippuan, jota alan testailemaan. :)