sunnuntai 11. elokuuta 2013

Asuntomessut 2013

Poikettiin asuntomessuilla toiseksi viimeisenä messupäivänä.
Tykkäsin erityisesti Kimaran Aurinkorinne -talosta. Siitäkin huolimatta, että se oli hirsitalo. Siellä oli todella paljon väkeä sisällä,enkä näin ollen kuvannut, joten saatte tyytyä tuohon esitteeseen, johon pääsee linkistä. Ei taloissa sisällä paljon huvita kuvailla, kun ihmisvirta on jatkuvaa ja tunnet pistävät katseet tehdessäsi padon virtaan. 


Kaksi ensimmäistä nopeaa kuvaa on talosta, joska oli selkeästi aikuisen naisen koti, joka on hurahtanut Jukka Rintalaan. Rintalan töitä oli joka puolella ja sisustuksen värit olivat napattu teoksista. Talon sisustus oli raikas kokonaisuus, muttei talo itsessään säväyttänyt sen kummemmin. Edelliset kaksi kuvaa olivat ainoat sisäkuvat, mitä otimme. Ulkokuvia otettiin seuraavat kolme kappaletta. 


Messuilta jäi mieleen, että kohteita oli tänä vuonna sopiva määrä. Ne pystyi oikeasti katsomaan kunnolla läpi päivässä. Pääosa taloista oli periaatteessa ihan perustaloja, mutta kustannusarviot oli laadittu talopelillä, joten hieman jäi kaivelemaan, mitä mikäkin talo todella oli kustantanut. 


Muutamassa oli ammuttu yli, kun raha ei ollut ilmeisti ongelma. Hassu juttu, että ne olivatkin sitten ne kaikista epäkäytännöllisimmät. 
Ei kommentteja: