tiistai 9. heinäkuuta 2013

Ihastuttava Suomenlinna


Kävin Suokissa ensimmäistä kertaa elämässäni. Aivan ihastuttava paikka ja sää oli mitä parhain siellä seikkailla. Ohessa muutama tunnelmakuva. 
Vielä jäi kaksi saarta kokonaisuudesta koluamatta, joten uusi visiitti on suunnittelilla heti, kun vaan pystyy. Pari kätköä ehdin alueelta etsiä ennenkuin muulta seurueelta meni hermot, joten ne löytämättömät purkitkin jäi vähän kaivelemaan. 


3 kommenttia:

Piipe Elch kirjoitti...

Itse kävin Suomenlinnassa 19 vuotta sitten. Kuopusta työnnettiin rattaissa ja isompi poika juoksenteli honteloilla säärillään pitkin katuja. Suloiset muistot! Tosin silloin ei varmaan oikein saanut itse katsottua saarta rauhassa, joten uusintareissu voisi olla mukava toteuttaa joskus tulevaisuudessa.

Beate56 kirjoitti...

Suomenlinna on minulta vielä kokematta. Just tulimme reissusta Kokkolasta ja Kalajoelta. Blogissani matkakertomus. Aina jää jotakin näkemättä, kun kiire yllättää. Nyt sit kotona mietin, että olisi pitänyt reissusuunnitelma tehdä kolmelle päivälle niin olisi ehtinyt ajella rannikkoa alaspäin. Meillä kun on henkilöauto eli on yövyttävä jossakin.
Mukavoo kesän jatkoa sinulle :).

Katja kirjoitti...

Vaikka monessa kivassa paikassa olen täällä kotomaassa käynytkin, niin monta on vielä kokematta ja joihinkin tiettyihin tulee palattua uudelleen ja uudelleen.