perjantai 3. toukokuuta 2013

Aamu alkaa aalla... eikun puurolla


Aamiainen on päivän tärkein ateria. Olen aidosti sitä mieltä. Aina olen aamiaisen syönyt, mutta se on vuosien saatossa muuttanut muotoaan. Nykyään olen suorastaan addiktoitunut puuroon, mitä lapsena en voinut sietää. Muistan useammankin kerran tehneeni kadottamistemppuja puurolle, kun äidin silmä vältti. Milloin vedin sen vessanpöntöstä alas, milloin mätin muovipussiin ja kuljetin ulos piillottaen milloin mihinkin, vaikka tuhkatynnyriin. 
(Aina olen mielessäni katsellut katon rajaan ja vihellellyt, kun äiti on kertonut ihmisille yhden luokkakaverini mättäneen hernekeittonsa käsipyyhepaperiin ja sitten farkkujensa taskuun, kun ei sitä koulussa halunnut syödä. Eipä ole tiennyt miten milloinkin puuroni hävitin... Että terveisiä äidille!) Nykyään 99% aamuistani alkaa lautasellisella neljän viljan puuroa, joko kourallisen marjoja, itsetehdyn omenasoseen tai molempien kera. Omenasoseeni ei ole kovinkaan sokerista, joten voin tuon pari kolme lusikallista sitä syödä hyvällä omalla tunnolla. Lisäksi juon lasillisen rasvatonta maitoa ja ison mukillisen vihreää vaniljateetä. 

Puuron voimalla jaksan hyvin aamulenkin tai salitreenin tehdä. Käyn salilla mieluiten aamusta, jolloin siellä on suhteellisen rauhallista ja se on aika luonnollinen valinta senkin vuoksi, että työni on hyvin pitkälle iltapainotteista. Vapaat illat on kiva olla kotona lasten saatavilla ja tehdä vuorostansa iltatoimia heidän kanssaan.  (Saa puoliso lepuutella hermojaan...) 

- 400 g kuluneen viikon aikana. Lisäksi huomasin peilistä, että vatsahötön alla häämöttää lihaksia. Hip hei! Nyt yhteensä - 2 kg, kun paino tänään 73 kg. Viisi kiloa varsinaiseen tavoitteeseen, välitavoitteena 70 kg, jolloin oon luvannut itselleni uuden treenipaidan tsemppariksi. Nyt mennään vaan tavallisella Elloksen hihattomalla topilla ja toisella Elloksen paidalla, jossa pienet hihat. Huomasin eilen, että hihansuu oli hiertänyt käsivarteen jäljen, kun on alkanu kiristää lihasten kasvaessa. Jotain siis tapahtuu! 

Ei kommentteja: