tiistai 16. huhtikuuta 2013

Vihdoinkin alaspäin!

Puntari on ollut armoton menneet viikot. Siksi en ole asiasta mitään kommentoinut. Ensimmäisen viikon nesteidenpoiston ( -1,2 kg) jälkeen tuli heti seuraavalla viikolla takaisin  400 g, mutta nyt näyttää puntari viimein nytkähtäneen alaspäin tuon saman 400 g. Kävin  eilen salilla ja siitä (lihasten keräämästä nesteestä) huolimatta puntarin lukema oli rohkaiseva. Reippailla mielin lähdin tänään aamulla spinning-tunnille. 

Vaikka pudotus on pieni, niin suunta on oikea. Eikä tässä ole mihinkään kiirettä, loppu elämä aikaa. (Tytön ylioppilasjuhlat on tietty kohta käsillä, mutta en mä niitä varten, vaan ihan omaa itteeni ja jaksamistani varten.)

Antaa kuitenkin taas intoa jatkaa ja kiertää herkkuhyllyt kaukaa! Tosin tänään kaupassa käydessä ostin vaikka mitä herkkuja, kuten pestoa ja kookosmaitoa. Ajattelin alkaa tekemään vähän vaihtelua niille perusruuille, joita tulee laitettua päivästä ja viikosta toiseen. Viikonloppuna tein ekaa kertaa elämässäni uunijuureksia alusta asti itse. Ei ihan pysty ymmärtämään, miksen vain ole saanut aikaiseksi tehdä aiemmin. Vaikka joskus on ollut leivinuunikin käytössä... No, paree myöhään kuin ei milloinkaan. 

2 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Onneksi olkoon =)

Outi-Hyypiön elämää kirjoitti...

Hyvä sä. Mä en saa niskasta kiinni. Siis syömisien kanssa. Lenkillä onneks jaksan käydä, vaikka onkin ollut stressiä ja murhetta viimeaikoina. Kun tästä sais itekkin niskasta kiinni, hyvä olis! Jatka samaan malliin, JEE.