maanantai 8. huhtikuuta 2013

Karheaa pintaa?Olo on kuin jyrän alle jääneellä. Eilen alkoi flunssa painaa päälle tosissaan. Mikään ei huvita, eikä oikein jaksa tarttua asioihin ja illalla pitäisi hinata itsensä tästä huolimatta töihin. Kuumetta ei ole nostanut ainakaan vielä ja jos tauti on sama kuin lähipiirillä, tuskin nostaakaan. Onneksi on kaksi vapaata tulossa, että saa sitten ottaa vähän lunkimmin ja parannella itseään. 

Jyrän vaikutusta lisää se, että meneillään on "pientä säätöä". Tai kai se oikeasti on aika isoa, jos totta puhun. Nimittäin kaksi viikkoa sitten aloitin uudessa työpaikassa, mutta lopetan saman tien ja palaan viikon päästä takaisin entiseeni. Neljän kuukauden virkavapaa vaihtui siis kolmeen viikkoon. Uusi työ ei tuntunut omalta ja koska tunnen itseni, en pitkitä asiaa hammasta purren ajatellen, että josko se siitä.
Valehtelisin, jos väittäisin, ettei tämä episodi yhtään kirvele, mutta toisaalta opin itsestäni uusia asioita ja sain päivitystä siitä, mikä on oikeasti minulle tärkeää suhteessa työhön. 
Ei kommentteja: