sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Leffassa nelistäänNyt kun pääsin vauhtiin näiden leffojen kanssa, niin jatketaan samalla linjalla.  Kävimme tänään katsomassa puolison ja pienten kanssa uuden Rölli-elokuvan. 

"Rölli ja kultainen avain on koko perheen vauhdikas ja musiikin siivittämä seikkailuelokuva. Pieni Juurakko-tyttö ystävystyy jo harmaahapsisen, suurta salaisuutta kantavan Röllin kanssa. Heidän käsissään on salaperäisen avaimen ja koko Röllikylän kohtalo. Yhdessä nämä kaksi heittäytyvät pelottomasti tehtävään ja saavat avukseen monta muutakin omituista otusta. Elokuva on riemukas ja koskettava kertomus ystävyyden voimasta.

Rölli ja kultainen avain on koko perheen elokuva, jonka on käsikirjoittanut ja ohjaa Taavi Vartia. Nimiroolissa nähdään näyttelijä Allu Tuppurainen. Elokuvan tuottaa Marko Röhr, MRP Matila Röhr Productionsille." 
(Finnkino.)

Lapset taisi ihan tykätä, mutta me vanhemmat ei oikein lämmetty tälle elokuvalle. Odotukset oli aika korkealla, kun vertailukohtana oli Rölli ja Metsänhenki -raina. Juoni oli tällä kertaa vähän lattea, hahmot aika rumia ja osa näyttelijäsuorituksista meni överiksi. Onneksi Allu Tuppurainen hieman pelasti ja tasoitti tilannetta. Ja koska edellinen, visuaalisesti todella onnistunut filmi, pyörii edelleen mielessä ( ja tämän tästä DVD-soittimessa), jäi ihmetyttämään, kun mitään konkreettisia yhtymäkohtia edelliseen juoneen ei löytynyt. Ja oikeasti: Kukaan muu kuin Jussi Lampi ei voi uskottavasti esittää Iso-Rölliä. 

Ei kommentteja: