keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Sänkyhaaveilua

MINNEN Sängynrunko, jatkettava + sälepohja IKEA Jatkettava. Sänkyä voidaan pidentää lapsen kasvaessa.

MINNEN, IkeaSohvasänky LOUIS, JyskNeiti Nötterö alias Amélie, kohta 7 v, alkaa kasvaa ulos sängystään. Tai ainakin minusta tuntuu, että vuode on liian pieni.

Tällä hetkellä tyttö nukkuu 1960-luvun alussa hankitussa nuorisosängyssä, joka on levydeltään 65-70 cm ja pituutta sängyllä on n. 160 cm. Sänkyjä oli aikanaan kaksi, ne on hankittu omille sisaruksilleni. Itse nukuin kyseisessä vuoteessa 10 - 11 -vuotiaaksi asti. 

Syy, miksi vuode vaikuttaa pieneltä on se, ettei isojen peitto tahdo pysyä öisin vuoteessa. Vaihdoin tytölle lasten peiton tilalle normikokoisen yhden hengen peiton vuoden vaihteessa, kun hän kertoi, ettei peitto pidä lämpimänä kunnolla. Nyt tämä iso peitto roikkuu aina puoliksi ulos vuoteesta tytön nukkuessa.

Haluaisin hankkia tytölle jonkin metallirunkoisen "prinsessasängyn". Yllä pari vaihtoehtoa netistä, mitkä miellyttää silmää. Näistä ehkä parempi muotokieli on ylemmässä sängyssä. 

Onko kenelläkään käyttökokemusta kyseisistä vuoteista? Tai tuleeko mieleen joku muu vaihtoehto? 


3 kommenttia:

Nenunen kirjoitti...

Kokemusta ei ole, mut nättiä on molemmat :)

Merja K kirjoitti...

Minäkin tykkään molemmista, vaikka minkäänlaista kokemusta ei noista olekaan

Sanna-Mari kirjoitti...

Meillä on toi Minnen. Pojalle ostettiin se joskus ja nyt on Tipulla. Ihan hyvä ja tuleva on ollu kun laittaa kunnon patjan :)