sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Design teemuki
Tässä teetä keitellessä tuli mieleeni, etten ole esitellyt jouluna saamaani teemukia. Tytär oli tilannut joululahjaksi Stokkan verkkokaupasta tälläiset Bodumin mukit molemmille, minulle ja puolisolle. 


Olin aluksi hieman skeptinen, mutta turhaan. Tämä on vallan mainio peli. Settiin kuuluu lasinen, kaksikerroksinen mukiosuus, joka on yllättävän hyvin käteen istuva. Lasi on kaksinkertainen: välissä ilmatila, jonka ansiosta ei polta kättä. Suodatinosa on muovia.Lisäksi on irrallinen kansi, jonka voi laittaa haudutksen ajaksi suodattimen päälle, ettei aromit ja lämpö karkaa. Hauduttamisen jälkeen suodattimen voi nostaa kannen päälle. Kätevä mm. sohvalla telkkaria katsellessa. 


4 kommenttia:

Sanna-Mari kirjoitti...

Hiano, ja uus tuttavuus mulle!
Mulla oli ihan oma kahvinkeitin(mini) teelle, siihen asti kun hajotin siitä kannun :P Nyt lämmitän vedenkeittimellä ja isken kupin päälle sitten metallisen kupin kokosen sihtisysteemin jossa liotan lehdet...hyvin toimii, vaan tykkäsin enempi että saa pari kuppia keittimeen valmiiks (=laiska).

Mukavaa sunnuntata :)

Irmastiina kirjoitti...

Ompas hieno...en ole moista ennen nähnytkään...:)

JaanaElina kirjoitti...

Tyylikäs muki.Kiva tuo ilmatila tuolla välissä,ettei mukin pinta kuumene.

Kiva uusi tuttavuus.

Tervehdys Nenuselta kirjoitti...

Onpas hieno keksintö, tuon jos omistas, niin tulis enempi teetä juotua, oikeeta teetä, ei mitään mautonta pussi-sellaista. Vaikka menettelee sekin, kun liottaa monta säkkiä yhteen kuppiin.