maanantai 12. marraskuuta 2012

Messuilua


Sunnuntaina kävin Helsingissä kädentaitomessuilla, kun voitin ilmaisen lipun itselleni Amalien askartelujen arvonnasta ja tulihan siinä nähtyä jotain muutakin, kun monet messut oli päällekkäin. Tarkoitus oli lähteä perheellä, mutta mies jäi pojan kanssa potemaan flussaansa, joten pelkällä naisenergialla mentiin. Miehen äiti pyydettiin mukaan vahvistamaan joukkoa. 


Kuvat nappasin iPhonella. (Käsityöpuolella ei tullut kuvailtua.) 

Yhden hauskan kukka-askartelun näin, joka täytyy kokeilla, mutta se on vielä kokeilematta. Neidille ostettiin muutama kaunis helmi ja äidille tarvikkeita korttiaskarteluun. Lemmikkieläinmessuilla tytöllä oli paljon ihasteltavaa. Kaniagility erityisesti ihmetytti. Myös meitä aikuisia. ;O) Kuvien koirat ovat ulkomailta adoptoituja katukoiria. 


Eläimiä löytyi lemmikkien lisäksi myös tuotantoeläinpuolelta. Oli niissä ihmeteltävää eskarilaiselle. Lampaiden keritsemisen SM-kisojakin hetki katseltiin. Lampaat toi nostalgisen olon, kun äidyin muistelemaan omaa lapsuutta ja rakasta Juuso-pässiä. Kyllä maalla oli mukavaa!

Kiitos Amalia mukavasta messukokemuksesta!

4 kommenttia:

Sanna-Mari kirjoitti...

Varsinaiset kanootit noi puukengät :D

Ens viikonloppunakos Kädentaitomessut oli Tampereella...tarkotuksella oon nyt jättäny muutamana vuonna käymättä...ei oo oikein iskeny mikään vähään aikaan siellä messuilla.Että sitten kun taas joskus menee, niin oispa sellanen wohoo-olo :)

Katja kirjoitti...

Mä en kanssa oo muutamaan vuoteen ollut messuilemassa. Nyt sitten oikein urakalla, kun ensi lauantaina on suunta sisarusporukalla Treelle. Muistelin, että edelliset käymäni messut Treella oli paremmat kuin mitä nyt Hesassa.

Veera kirjoitti...

Ame on tainnu astuu tällä kertaa vähän liian isoihin kenkiin :DD

Nenunen kirjoitti...

Mukavan makuisia messujuttuja ja tytön kengissä on reiluun kasvunvaraa.. :D