perjantai 26. lokakuuta 2012

Valoa elämään


Mulla on silleen "ikävä" työ, että joskus voi "joutua" menemään leffaan, ostoksille tai vaikkapa huvipuistoon työajalla. 

Nämä kuvat nappasin Linstin valokarnevaaleilta viikko sitten, kun syyslomalaisten kanssa käytiin töistä siellä vähän hupailemassa. 


Niiden myötä haluan toivotaa tervetulleeksi kaikki uudet lukijat! Toivottavasti viihdytte Elämän pyörteissä  ja  pystyisin teille jotakin huvia ja elämyksiä elämäänne tarjoamaan!

Valoa oli tarjolla siviilielämässäkin tänä aamuna, kun avasin silmäni. Sen vain aistii vuoteessa, kun ensilumi on satanut ja antanut oman osuutensa lisävalaistukseen. Ja kyllä, mulla oli kesärenkaat autossa, kun lipsuttelin kuntosalille spinningkiin aamulla. 

Mennessä joku valopää luuli voittavansa aikaa ohittelemalla meitä rauhaisasti ajelevia, joita riitti. Takaisin tullessa lumi oli jo painunut ihan peilijääksi. Oli vähän taiteilemista, että auto nousi mäennyppylät ylös, eikä luistanut ojaan. Mutta siitäkin selvittiin ja nyt vain odotellaan, että autoihin vaihtuis talvirenkaat. ;O) Huomenna ois pakko olla, kun pitää töihin karauttaa. On taas opettelemista tässä talviajossa, myönnän. Kun on pitkä työmatka, niin pikkuhiljaa kaasujalka on muuttunut raskaammaksi ja raskaammaksi. 


-Katja-


Ei kommentteja: