lauantai 13. lokakuuta 2012

Harjoituskappale


Joulumaratoonin kakkostehtävään tein ensin harjoituskappaleen yön pimeinä tunteina, mutten enää aamulla kelpuuttanut korttia vaan väsäsin uuden.
Tässä käytin väreinä punaista ja sinistä leimasinväriä.

-Katja-


7 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Kaunis kortti!

mustakissa kirjoitti...

Hieno!

Puumuli kirjoitti...

Mitä? Joko täälläkin tehdään joulua? Itse taidan aloitella vasta marraskuun lopulla, ei vielä innosta. Tulee kohta stressi kaikista ahkerista näpertelijöistä... ;-)

Mukavaa sunnuntaita!

T. Sari Puumulista

Katja kirjoitti...

Mä oon tehnyt joulukortteja pitkin vuotta ja tää haaste on onneksi näin aikain, että ehtii sit sen oikeen joiulunkin laittaa. Ja toisaalta noiden korttien väsäämiseen menee niin paljon aikaa, että hyvä aloittaa ajoissa, etenkin jos joku haluaa ostaa moisia.

Hellu kirjoitti...

Kauniita kortteja jaksat väsäillä! Itse kaipaisin kierrätysmateriaalista tehtyjä kortteja. Sinulla kun on lahjoja ja silmää kaikenlaiseen käsillätekemiseen, niin miltä näyttäisivät persoonalliset, itse suunnitellut kortit ym.. Samalla kaavalla tehtyjä saa joka kaupasta, mutta minkälaisia on ihan oikeasti Katjan omat kortit?!!

Sude kirjoitti...

Tämä on tyylikkään näköinen. Kelpaa lähettää vaikka kelle.

Nenunen kirjoitti...

Kumpikin kortti on nätti, kylläpä tykkäisin, jos mun postilootaan tipahtos noin nättejä kortteja. yleensä ne on vaan kaupan valmiita kortteja. Omatekemät, kellä taito on, ovat ihan eri tavalla persoonallisia.. Hyvää Joulua!