maanantai 13. elokuuta 2012

Ottaa luontohon ja pistää vihaksiMulla ei ole tapana valehdella, rehellinen ja suoraselkäinen pohjalainen kun olen. Siitä syystä erityisesti pisti tänään vihaksi, kun näin vastapuolen epäilevän sanojani. 

Tein lapsille 15 päivän hoitosopimukset nyt elokuun alusta, koska työni on ilta- ja viikonloppupainotteista ja laskin, että näin ollen on mahdollista pitää lapsia enemmän kotona ja säästää hoitomaksuissakin

Noh, tänä aamuna hoitopaikasta olivat kyselleet mieheltä, että oliko lapset hoidossa viime tiistaina, koska heille on niin merkitty molempien osastojen vihkoihin, vaikka olimme ilmoittaneet, että olisivat kotona ja silloin menevät hoitopäivät yli tuon sallitun rajan.  

Lapset olivat kyseisenä päivänä kotona ja sanoin sen hoidossa kolmen hoitajan läsnäollessa lapsia hakiessani. Hoitotädit katsoivat toisaan "merkitsevästi" ja totesivat, että molempien vihkoihin oli kuitenkin merkitty, että olisivat olleet hoidossa. 

Mahtavaa, tästäkö se sota sitten alkaan? Hoidossa merkitään kirjoihin mitä sattuu ja vanhemmat leimataan valehtelijoiksi. Sitä ei sanottu ääneen, mutta tunsin sen nahoissani. Kyllä ottaa luontohon!
 
-Katja-


3 kommenttia:

Sanna-Mari kirjoitti...

Ompa erikoista...ja tosi huonomuistista porukkaa...:-O Pistäs kyllä muakin!

Ainosofia kirjoitti...

<3

Nenunen kirjoitti...

Tiijän tunteen. Ja voimattomuuden jos asiaan ei pysty vaikuttamaan. Hyvin ikävää, kun kirjataan muuta, kuin miten asia oikein on. Pitäsköhän hoitotätien mennä hoitoon, tai laittaa lääkityksesä kohilleen, kun alkaavat näkemää haamulapsia o_O