lauantai 21. heinäkuuta 2012

Pohjanmaan lakeuksilla


Parin Tampereella vietetyn vuorokauden jälkeen, keskiviikkoaamuna, suuntasimme auton keulan kohti pohjanmaan lakeuksia, pikavisiitille kotikonnuille. Siellä oli ohjelmassa niin ajan viettoa kauniissa luonnossa, huvittelua kuin läheisten moikkaamistakin.


Torstaiaamuna otimme ystäväperheen kanssa porukalla etapiksi Powerparkin. Alun perin oli tarkoitus tehdä tämän kesän virallinen kesäreissu omalla porukalla Naantaliin, mutta kaveri sai "ylipuhuttua" meidät muuttamaan suunnitelmaa. Eikä ollut yhtään hullumpi suunnitelman muutos se. Powerpark oli varsin oiva kohde: 
Paikat olivat viimeisen päälle siistit, palvelu hyvää sekä laitteita ja puuhaa löytyi joka makuun riittävästi. Siellä viihtyivät niin meidän 4 - ja 6 -vuotiaat pikkuiset kuin kaveriperheen varhaisteinitkin. Ja ennen kaikkea; myös me varttuneemmat saimme aikamme kulumaan varsin rattoisasti! Koko päivä huvipuistoreissussa sitten vierähtikin.


Erityisesti positiivinen yksityiskohta, vaikken mikään absolutisti olekaan, on mielestäni se, ettei huvipuiston sisällä tarjoilla lainkaa alkoholia.  
Suosittelen Powerparkia kaikille! Ehdottomasti!

Perjantaiaamuna kävin pikaisesti tarkistamassa oman "ranchini" nykytilan ja totesin taas kerran miten mittasuhteet muuttuvat ihmisen vanhetessa. Se mikä tuntui lapsena isolta on nyt kovin pikkuruista.

Isä oppaana kiersimme Alavuden hautuumaan. Se ei ihan kauheasti ollut muuttunut siitä, kun olin siellä kesätöissä kesällä -89. Mutta jotenkin kutistuneen sekin tuntui.  

Poikkesimme morjenstamassa myös yhtä kummitytöistäni ja tutustumassa samalla hänen eläinfarmiinsa. Kaikenkarvaisia eläimiä löytyi peltohiirestä koiraan. 

Sydänystävän perheen luona saimme nautiskella jälleen vieraanvaraisuudesta yltä kyllin. Kiitän ja kumarran vielä sekä itseni, että edustamani perheyhteisön puolesta. (Myös jenkkikset lanteilla huokailee kiitostaan, erityisesti nuorelle sokerileipurin alulle. ;O))

-Katja-

2 kommenttia:

Hannele kirjoitti...

Me oltiin torstaina miljoonativolissa ja Alavuden ohikin ajeltiin. Powerpark on mulla vielä käymättä kokonaan, mies on kyllä poikien kanssa käynyt :)

Katja kirjoitti...

Jostain kuulin, että Miljoonativolissa pääsee alle 13 v hurvittelemaan ilmaiseksi. Ton jos ois tienny, niin ois ehkä pyörähtäny sielläkin. Mutta oon tietoisesti pyrkiny vähän välttelemään Tuurissa käyntiä. Nimim: Entinen lähialueen yrittäjä...