maanantai 16. heinäkuuta 2012

Ihme ja kummaTekniikka on ihmeellistä. Kehitys tapahtuu huimaa vauhtia ja jotenkin sen mukana täytyy yrittää keikkua. Itselläni tästä mukana pysymisestä pitää kotijoukot huolen kohtuullisen tehokkaasti. Useimmat uudet innovaatiot esitellään mulle ja vakuutetaan, että ilman tätä ja tätä ei kertakaikkiaan voi  kukaan elää. Yritän niistä sitten noukkia itselleni oikeasti järkeviä vaihtoehtoja tarpeen vaatiessa. 

IPhone 4S:ään sorruin tuossa toukokuussa, ikään kuin valmistujaislahjana itselleni. Monipuolinen ja hyvin toimiva laitehan tuo on. Ainoa huomaamani vika on, ettei siinä saa sisälle lataamiaan musiikkikappaleita laitettua soittoääneksi, kuten useissa muissa puhelimissa. Eikä kamera aivan vedä vertoja edellisen luurini kameralle, mutta kohtuullisia kuvia tällä kuitenkin saa. En sitä pidä varsinaisena vikana, koska pääasiallisesti kuvaus tapahtuu oikealla kameralla. 

Edellisen postauksessa tein testin, että miten sillä bloggaaminen onnistuu. Ja onnistuihan se ihan hyvin. 

Latasin luuriin myös ilmaisen Instagramin, mutta se ei vielä illan pimeinä tunteina mulle täysin auennut. Suurimmaksi osaksi siitä syystä, ettei puoliso ole siihen vielä tutustunut, joten kyseisen innovaation esittelyä ja opastusta ei ole herunut. Olin siis tällä kertaa ikään kuin aikaani edellä. ;O)

-Katja-

2 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

Tekniikka on kyllä aika ihmeellistä, samaa mieltä! Kivaa kun on kaikenlaista keksitty, vaikka aikamoista opettelua..ainakin mulla.

Nenunen kirjoitti...

Moi piiitkästä aikaa:) Ai tääläkin on kokeilun alla uutta tekniikkaa. Minäkin kokeilin blogger sovellusta, ainakin latasin sen puhelimeen. Uskossa että tulee useemmin päivitetyksi sivu, vaan kuinkas kävi, taisi vaan hidastaa päivitys tahtia.

Loma oli ja meni ja työt aloitettu tänään. Lomalla pisin reissu Ranualle. Muuten kotosalla, systeri vieraana, kun hänellä loma samaan aikaan.. Noh, tietty, matot tuli pestyksi, vaikka vettä sato lähes koko loman ajan, sain ne kuivaksikin kohtuulisesti. Ja tämänkin kommentin kirjoitan puhelimen sovelluksella, siksi ei profiili kuvake näy ;) Mukavia hetkiä uuden opiskelussa, siis puhelimen juttujen.