sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Hippalot, osa 2


Viimeöinen ukkonen tuntuu vieläkin pumpussa. Olin töissä ja ukkonen oli siellä ihan päällä. Kuulin elämäni paukahduksen, kun se löi ja sähköt räsähtivät siinä samassa sammuksiin. Oli lähellä, etten kapsahtanut työkaverin kaulaan. Ilme oli kuulemma näkemisen arvoinen. 


Rintaan jäi pitkäksi aikaa ihan hullu olo. Olin ihan varma, että jotain särkyi, mutta ainakaan yön tunteina ei mitään hajonnutta tullut vastaan. Koko yön salamoi jossain kauempana, puoli kuudelta aamulla tuli kevyempi uusinta lähelle, joka kulki onneksi nopeasti ohi. 
En erityisesti pelkää ukkosta, mutta kyllä tietty kunnioitus sitä kohtaan sisälläni on. Yöllä muutenkin kaikki tuntuu huomattavasti inhammalta.


No, palataanpa alkuperäiseen aiheeseen. Eilen olimme taas Hippaloimassa. Puolelta päivin lavalle nousi KumKumMaa, jossa yhtenä solistina kolmesta oli Erin. Juu, ei se miettinyt nyt kuinka se ratsasti, vaan ihan oli toisenlaiset rallit huulilla. Menevän setin kuitekin tyttäret vetäisivät. 
 Samaan aikaan ja sen jälkeen festarialueella liikkui Tähtien sota -hahmoja. Erityisesti Sasua ne kiinnostivat, mutta ei poika uskaltanut mennä yhteiskuvaan. 


Kävimme myös katsomassa Avaruusromua -näyttelyn, jonka yhteydessä sai muksut taiteilla omia avaruusaiheisia tuotoksiaan. 


Välipalaa nautiskelimme Linnunrata -kahvilassa, jossa lapset pääsivät testaamaan muistiaan ja taikuri esiintyi. Valolla maalaaminen jäi väliin, koska meidän pienempi festarin kävijä alkoi mennä sellaisilla kierroksilla, että puolen tunnin jonotus pajaan olisi ollut ihan liikaa. -Katja-

Ei kommentteja: