torstai 31. toukokuuta 2012

Syyllinen?Jotenkin on syyllinen olo, kun ei tarvi enää miettiä kouluasioita. Sitä jatkuvasti epäilee itseään, että oon varman unohtanut jonkun deadlinen ja kohta huomaan, että nyt tuli ryssittyä. Ei meinaa millään mieli käsittää, että lepo vaan sen asian suhteen. 


Olen laitellut pihaa kuntoon, kärrännyt monta kottikärryllistä rikkaruohoja pois. Pää pursuaisi suunnitelmia puutarhan sekä talon ulkopuolen  ja vähän sisäpuolenkin suhteen. Nähtäväksi jää, mitkä niistä toteutuu... nyt, myöhemmin tai ei koskaan. Voi kun olisikin muutama ylimääräinen toimintatonni, ettei aina olisi rahasta kiinni kaikki suunnitelmat. 


( Maatuskakangas kirpparilta talvella ostettua puuvillaista paneliverhoa, vuori rikki menneen lakanan  ehjää kohtaa. Sisätaskun vetoketju vanhaa jäämistöä omasta kangaskaupasta.)


Ompeluinspiskin heräsi, kun tein ystävälle yhdet verhot ylioppilasjuhlia silmällä pitäen ja oli pitkästä aikaa vähän niinkuin pakko kaivaa ompelukone esiin, kun oli tullut luvattua ja hyvä niin. Jopa siinä määrin, että kaivoin heti perään toisenkin kerran. Sen kaivaminen ei sitten ollutkaan niin hankalaa kuin mitä olin muistellut. Turhauttaa kuitenkin, kun ei ole omaa työhuonetta, jonne voisi jättää työt ja koneet levälleen. Tulisi tehtyä niiiin paljon enemmän.
Tänään ompelin synttärilahjan lähipiirin 2 -vuotiaalle, josta kuvat. Ja tein korjausompeluita sekä muita pieniä rästejä pois. 


Mies löysi jännän blogin ja linkkasi minullekin. Mielenkiintoista nähdä millaista kouluruokaa maailmalla syödään. 


Nyt taidan lähteä nukkumaan, koska takana on kolme työyötä ja huomenna menen pitkästä aikaa keikalle aamuvuoroon. Vakityössä ei tarvitse mennä niin kauhean varhain aamuvuoroihinkaan, mutta huomenna pitää olla pirteänä jo seitsemältä moikkaamassa mummoja. 

-Katja-


P.S: Kaunis kiitos onnitteluista ja myötäelämisestä!

1 kommentti:

Sude kirjoitti...

Kivan näköinen laukku. Siinä on sitä "tyttö-energiaa" :)