sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Opiskelijan sunnuntaiVapaa sunnuntai töistä, mutta sitäkin sidotumpi taas yhteen koulutyöhön. Sain sen kuitenkin naputeltua valmiiksi ja lähetettyä opettajalle. (Hermothan siinä meinasi kyllä mennä, kun erehdyin pyytämään miestä lukemaan tehtävän läpi, josko löytää jotakin korjattavaa. Mies "käsitti väärin" ja koko kirjoitus oli täynnä punaista väriä. Tavan kielipoliisi. Minä tarkoitin tietenkin, että puuttuuko tehtävästä jotakin suhteessa tehtävänantoon.)

No, yritettiin sitten rentoutua: mentiin porukalla pihalle, kolattiin enimmät lumet ja tehtiin pieni lenkki ennen saunaa. Saunassa todettiin taas se tosiasia, että pienten lasten kanssa saunominen ihan liian pienessä saunassa ei rentouta, vaan on sieltä minne ei aurinko paista. Mutta nyt on mussukat unten mailla ja pieni hetki kaksin ennen omia unia. (On tämäkin kahdenkeskeinen hetki: mies sotii sohvalla ja minä dataan.)

Joten eikun kauniita unia ja hyvää alkavaa viikkoa kaikille. Tervetulotoivotukset Tille! Minä taidan pujahtaa sotamiehen viekkuun ja kutoa sukkani valmiiksi, että saan huomenna aloittaa jonkin uuden kutimen koulussa. Ei siellä luennoilla muuten hereillä pysy. ;O)

-Katja-

Ei kommentteja: