torstai 23. helmikuuta 2012

Kuvahaaste kuva 4.
Kuva 4. Harrastus.

Käsityöt ja askartelut on rakas harrastus, jonka puitteissa tänään taas karkasi mopo käsistä.

Kävin iltapäivällä myöhäisellä lounaalla siskoni lapsuudenystävän kanssa ja samalla reissulla huomasin yhden askartelukaupan, jossa en ole aiemmin käynyt sisällä asti. No, sinnehän piti sitten poiketa. Sen lisäksi kävelin, tai minun piti kävellä, Suomalaisen kirjakaupan ohi, mutta siellä oli ihania papereita poistomyynnissä...
 Pakkohan niitäkin oli sieltä pelastaa, halvalla kun sai.
;O)

 Tankun innoittamana tutkin erilaisia leimasimia ja otin kirjainleimasimia ja mustetta mukaani. Ja jotain muutakin pientä => Kassillinen kamaa...

Eilen illalla, lasten nukkuessa ja miehen ollessa leffassa, päätin vähän katsoa askartelulaatikoitani. Avasin yhden paketin joulun jälkeen Tiimarin alesta ostamiani joulukorttitarvike paketteja ja ihan huomaamattani tein niistä 8 korttia valmiiksi asti. 


Jotenkin minua häiritsee oma käsialani (lue: karmeat harakanvarpaat, vain apteekin henkilökunta ennen tietokoneaikaa ottaisi niistä selvää) korttien oikealla puolella. Nyt ratkasi sekin ongelma näillä leimasimilla. 


Pitihän näitä uusia hankintoja päästä heti kokeilemaan: väkelsin tuossa iltapuhteena pari onnittelukorttia ja pari joulukorttia lisää. On, muuten, paljon hauskempi tehdä joulukortteja nyt ihan harrastuksen kannalta, kuin joulun alla kovassa kiireessä. 

-Katja-

3 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Tyylikkäitä kortteja. Kieltämättä hyvissä ajoin joulukorttien tekoa, mutta niin minäkin väkerrän jo sukkaa ensi joulumyyjäisiin :)

Katja kirjoitti...

Tyttökin mulle naureskeli, että nyt jo joulukortteja. Sanoin sille, että mitä väliä sillä on koska ne tekee. Totes, että ei kai mitään. :O)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihania kortteja! Tykkään!Hyvää viikonloppua!