sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Korttitehtaalla


Korttitehtailuinto päällänsä edelleen. Tänään töiden jälkeen askarreltiin vähän yhdessä Amen kanssa, kun eilen ei lupauksistani huolimatta ehdittykään. Ja minä väkästelin sitten vielä itsekseni vähän lisää. 


Tämä kortti tehtii neidin hoitokaverille jo torstai-iltana. 


Ja tämän tyttö sommitteli pienin avuin toiselle, eläinrakkaalle kaverilleen tänään. 


Minä puolestaan totesin, että kohtahan tässä joutuu hankkimaan paperileikkurin, että saa leikkaukset justiin eikä melkein...Tässä kortissa tosin käytin vanhaa varastohyllyn ostopakkauksesta talteen otettua huokoista paperia, jonka revi viivoitin apunani. Oranssin ja kukallisen paperin kohdalla totesin, että kuviosakset ei oikein tahdo leikata näitä mun materiaalejani, mutta revityn paperin kanssa leikkausjälki menettelee.


Joskus Ranskan tuliaisina saadut suklaat oli pakattu kauniisiin papereiin, jotka tietenkin hillosin odottamaan uutta tulemista, jonka aika oli tänään. 


Askartelulaatikoiden kätköistä löytyi myös pienet palaset lohenpunaista ja turkoosia käsintehtyä paperia, joiden alkuperästä ei ole mitään muistikuvaa. 


Isojen tyttöjen Italianreissulta toissa kesänä pyysin tuliaisiksi paria sanomalehteä askartelua varten. Ensimmäisen kerran kokeilin sen käyttöä. Harmittaa vain, kun en tajunnut pyytää lehtiä myös Ranskasta, joten Pariisi sai seurakseen italiaa.

-Katja-

3 kommenttia:

Sanna-Mari kirjoitti...

Vitsi miten hienoja kortteja!

Mää justiinsa ostin Lidlistä paperileikkurin kun viimeks oli myynnissä...nyt pitäs saada vähä suorempaa jälkee.

Katja kirjoitti...

Kiitos!

Mä en oo kyseisen liikkeen palveluja vielä ikinä käyttänyt, mutta nyt alkaa kiinnostus heräämään: Mitä maksoit siellä paperinleikkurista?

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihania kortteja!! Vov!