lauantai 31. joulukuuta 2011

Vuoden vaihtuessa


Lapset ovat luonnostaan luovia. Omalla tavallaan ihan jokainen. Missä vaiheessa meidät nujerretaan ja luovuus katoaa tai painuu horrokseen suurelta osalta?
Tai jos luovuus säilyykin, miksi se ei elätä kuin harvoja ja valittuja? Miten pääset niiden valittujen joukkoon? Onko kaikkien aikuisten pakko alistua ja upota massaan? Jopa luovuutensa kustannuksella, jos sen on sattumalta pystynyt säilyttämään. 


Näitä ja monia muitakin juttuja miettien lähestyy ensi vuosi.  Suunnitelmat "valvojaisista" kutistui kasaan flunssan vuoksi, joten vieraat jättävät väliin ja yskimme keuhkonpaloja ulos ihan omalla pikkuporukalla. 


No, jotain hyvääkin tässä on: Maa on häikäisevän valkoinen ja ulkona pikku pakkanen. Huomenna on 7. hääpäivä, joten saadaan miehen kanssa, yskimisen ja rykimisen lomassa, paneutua aiheeseen kaksin sohvan nurkassa rakettien räiskiessä ulkona. 

Mietin ihan vakavissani, että askartelisin tänään haavekartan, jonka teippaan jääkaapin oveen. Antaisiko se potkua taistella sekä tiedostaen että tiedostamatta kohti unelmia? Päteekö se, jos teen sen ikään kuin molempien puolesta?

Juhlavaa vuoden vaihdetta ja onnen murusia tulevaan vuoteesi toivotellen:

-Katja-

2 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

Oikein hyvää Uutta Vuotta! toivottelee Riitta Sinikka

Daisy kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta!