sunnuntai 4. joulukuuta 2011

4. joulukuuta

2. adventti hiipumassa yöhön. 


Talvi antaa odottaa itseään. Minä kaipaan lunta, joka puhdistaa ja valaisee, tuo tunnelmaa. Tosin polkupyöräily sujuu paremmin, kun ei ole liukasta ja leikkipuistossa keinut keinuvat... Olisittepa nähneet, kun esikoisen kanssa mentiin tähän. Hetken jo harkittiin, että pyydetäänkö ohikulkijoita auttamaan jomman kumman alas. 


Kaksi valvottua yötä takana. 
Nyt pitäisi mennä nukkumaan, että jaksaa huomenna startata aamuvuoroon. Ja piparitaikinan tehdä. 


-Katja-

3 kommenttia:

Nenunen kirjoitti...

Mulla huomenna vapaa välipäivä, sitten onkin itsenäisyyspäivä ja keskiviikkona töihin. Minäkin ennen tein piparit alusta pitäin itsenäisyyspäivän aikoin. Mikä ihana tuoksu siitä tuleekaan kun taikinaa varten kiehauttaa siirapin ja mausteet. Ja sitten kun ne paistaa pipareiksi.
Mukavaa työpäivää humeneksi ja hyvää itsenäisyyspäivää.

Irmastiina kirjoitti...

Lunta täälläkin kovin odotellaan.

Onpas erikoinen keinu...☺

Katja kirjoitti...

Koulutoverini asuu 40 km päässä. Näimme tänään pikaisesti iltapäivällä. Olin hiukan hämmentynyt, kun hänen autonsa oli ihan lumessa. Kertoi, että oli ollut lumiraja Iittalassa pohjoisesta tullessa...

Tuo keinu on sellainen vastapainokeinu, jossa parhaat kyydit saa, kun keinun toisella puolella on suunnilleen saman painoinen henkilö mitä itse on. Keinut nousee kauhean korkealle, eikä tuosta meinaa aikuisenkaan jalat yltää maahan.