maanantai 26. joulukuuta 2011

26. joulukuuta


Kyllä nyt on syöty suklaata, niin että napa ruskaa. No, vähän muutakin toki, mutta tuo suklaa ainakin tuntuu ja maistuu päällimmäisenä. Lenkkeily taas puolestaan on jäänyt vähemmälle, koska tunnen keuhkoputkeni olemassaolon, ellen ota särkylääkettä. Mikä lie pöpö siellä jyllää? Ja tänäänhän poliisi kehotti pysymän sisällä, koska tuuli on paikoin vaarallisen kovaa. Että siitäkin sain vielä hyvän syyn pysytellä neljän seinän sisällä.


Sen verran kävin ulkona, että hain kaupasta muutaman maidon ja levitettä leivälle. Ja vein huutonetissä myymäni kengät kohtauspaikalle. Tyttären oli muutama vuosi takaperin pakko saada tietynlaiset kengät, jotka maksoivat maltaita. Osti ne sitten omilla rahoillaan ja taisi pitää niitä kerran, korkeintaan kaksi. Eivätkä ne sitten olleetkaan niin kivat. Minä olen yrittänyt myydä niitä satunnaisesti siitä lähtien ja vihdoin menivät kaupan. Joten oli pyhä tai ei, niitä täytyi lähteä viemään, ennen kuin ostaja tulisi toiselle mielelle. 

Huomenna täytyy taas orientoitua arkeen ja aloittaa viimeinen 5 kk rutistus opintoja ajatellen. Tai viimeistään uuden vuoden jälkeen... 


-Katja-

1 kommentti:

Irmastiina kirjoitti...

Kylläpä on pukkikin kinkkua maistellut...vatsasta päätellen...☺☺