keskiviikko 14. joulukuuta 2011

15. joulukuuta

Sankarimme eilinen on hurahtanut merirosvoihin. Eikä vähiten siitä syystä, että luopiot vanhemmat ovat antaneet pelata Lego- merirosvopeliä sekä pleikalla että netissä (ikäsuosituksista piittaamatta, hyi meitä). Niinpä tuon innon innoittamana mieheni kaivoi varastosta merirosvolaivan, jonka hän on koonnut itselleen n. 15 vuotta sitten ja annoimme sen pojalle lahjaksi. Sankari hekotteli ihastuksissaan nähdessään laivan, katseli sitä hetken, vakavoitui ja kysyi : "Missä se legopelin merirosvo on?" 

Jack Sparrowia ei nyt ostettu herralle (taitaa olla vastaavalla laivalla Jackin kanssa tänäpäivänä ovh hiipan vajaa 200 eskoo), mutta kyllä se sitten kelpasi ilmankin, kun vauhtiin päästiin tutkimisessa.  Kerrankin sisarukset tekivät jotain yhdessä ilman riitaa, sen verran mukavasta asiasta oli kysymys. 
Sopuisaa torstaita kaikille!


-Katja-

4 kommenttia:

Nenunen kirjoitti...

Hieno laiva:)

Kamomilla kirjoitti...

Moi! Kiitos tervehdyksestä! Tsemppiä sinulle sinne kesken kiireitä! Mukavaa viikonloppua ja rauhallista neljättä adventtia (vaikkei sitä millään usko- mihin se aika rientää??)

Kamomilla

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihana! Minä olin himo legorakentelija,kun lapset oli pieniä, just tuollaset laivat,linnat ja muut..niitä oli kivaa rakennella. Mukavaa viikonloppua teille!

Katja kirjoitti...

Kyllä tällä on leikitty ahkerasti joka päivä. Oli nappilahja ehdottomasti.