maanantai 10. lokakuuta 2011

Sanahaaste

Sanahaasteen ottamista mietin jo aiemmin, mutta en saanut silloin aikaiseksi. Nyt pyysin Nenuselta viisi sanaa, joista kerron mitä ne tuovat mieleeni. 

1. Lähimmäinen: Ihminen, joka välittää toisista ihmisistä ja tahtoo olla ihminen ihmiselle. Tahdon itse olla lähimmäinen, jonka puoleen on helppo kääntyä. Lähimmäinen, joka tahtoo auttaa. ( Erotusdg: Palvelija on eri asia.)

2. Tuli: Elävän tulen katseleminen rauhoittaa. Siinä on valtavasti voimaa, jota on pakko kunnioittaa. Ja kuten tiedetään,   on se kelpo renki, mutta huono isäntä. 

3. Kirja: Lapsena ja nuorena luin paljon (n. 400 teosta/vuosi). Nyt kirjat, joita luen, liittyvät pääosin opintoihini. Odotan aikaa, jolloin ehdin taas nautiskella ja lukea omaksi ilokseni.  Kirjalahja jouluna on aina mieluinen ja pyrin saatuani sellaisen  lukemaan sen saman joulun aikana. Enkä olisi lainkaan pahoillani, vaikka joskus tulisi aika, jolloin voisin itse sellaisen kirjoittaa. 

4. Puutarha: Henkireikä, pakopaikka, terapia, voimanlähde... Mikään ei ole niin tärkeää kuin puutarhan hoito, eikä sekään niin kovin tärkeää. 

5. Arki: Arki koostuu sarjoista rutiineja, jotka voi unohtaa viikonlopuiksi ja loma-ajoiksi. Koska en tällä hetkellä tunne moisia käsitteitä elämässäni ja arki on pääosassa 24/7, haluan sen rullaavan mahdollisimman jouhevasti. Haaveilen ajasta, jolloin arjen ja sen vastakohdan liitto elämässäni olisi tasapainossa. Toisaalta ilman arkea, ei ole juhlaakaan. 
***
Pyyntö vain, niin annan sinulle omat viisi sanaasi. 

Tervetuloa uudet lukijat Elämän pyörteisiin!

-Katja-

3 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihanasti kirjoitit sanoistasi! Hyvää tätä päivää Sinulle, Katja!

mustakissa kirjoitti...

Kauniisti kirjoitit. Vastauksesi vastasivat hyvin sitä kuvaa, jonka olen sinusta saanut blogiasi lukiessani:)
Mukavaa viikkoa sinulle!

Nenunen kirjoitti...

Hyvin näkyy vastaukset mallautuvan sanoihin, ihan Katjan näköisesti, kuten pitääkin☺