sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Tunnustus ystävältä

A_Bigger_Ball_by_mimi_na-2

”Ystävyys on akku elämän arjessa!”

Tästä virtuaalisesta ystävyydestä on muodostunut minulle yksi tärkeä ystävyyden muoto arjen kiireen keskellä. Ruudun takaa löytää helposti ja nopeasti ystävän minä vuorokauden aikana tahansa itselle parhaiten sattuu sopimaan, kun aina ei ole aikaa ja mahdollisuutta tavoittaa tosielämän ystäviä. Ja ne tosielämän ystävät näkevät halutessaan, mitä minulle noin pääpiirteittäin kuuluu, jos haluavat käydä kurkkaamassa itselleen sopivana ajankohtana. Vaikka: Ei mikään korvaa ystävän kanssa vietettyä, oikeaa, kiireetöntä yhteistä aikaa!!! (Vink, vink!)

Kiitos, Nenunen, tästä ystävyyden osoituksesta! Jos olisin saanut se joltain muulta, olisit ollut ensimmäisten joukossa sen saamassa minulta! 

Haluan ojentaa tunnustuksen kaikille blogiani säännöllisesti seuraaville henkilöille, kuten myös niille joiden blogeja itse seuraan! Vaikka bloggaan itseni takia, niin silti on mukavaa ja mieltä piristävää saada kommentteja toisilta. Seuraamieni blogien takana on persoonia, joihin olisi aivan mahtavaa päästä tutustumaan myös livenä. Onhan sitä soppaa itsekin hämmennettävä välillä ja käytävä kommentoimassa muiden blogeissa, kun luonne ei anna periksi olla vain hiljaa. ;O)

Koska harva tarttuu tälläiseen yleiseen tunnustuksen ojentamiseen, halua erityisesti ojentaa sen seuraaville:

Villa Töllin Evelle
Auran Heidille
Romulyylin Riitta Sinikalle
Lilla Kamomillas Villan Kamomillalle
Pienelle Linnulle
Irmastiinalle
Sekatavarataivaan Marrakselle


-Katja-

7 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Oi kiitos kiitos!!!!! <3

Kamomilla kirjoitti...

Kiitoksia, olipa kunnia!
Itse en koskaan lähetä näitä eteenpäin. Tein heti alussa sellaisen lupauksen, ja olen siitä pitänyt kiinni. Mutta olen tietysti aina iloinen jos joku haluaa jakaa tunnustuksen minulle.
Ihanaa syyspäivää sinulle!

Irmastiina kirjoitti...

Kiitos ihaNainen tunnustuksesta.♥

marras kirjoitti...

Voi kiitos paljon tästä!:)

Riitta Sinikka kirjoitti...

KIITOS!!!!!!

eve kirjoitti...

Hih! Kiitos, kiitos!! :)

heidi kirjoitti...

Kiitos, olipa mukava saada tälläinen tunnustus!!! =)