lauantai 24. syyskuuta 2011

Syyskuinen lauantai

Päivät juoksee sormien läpi, eikä niistä meinaa saada millään kiinni. Kohta ollaan jo lokakuussa. Aika tuntuu menevän vieläkin nopeampaa, kun ei kunnon vapaapäiviä ole. Tänään tosin on melkein. Menen illalla vain 3,5 tunniksi yököksi, kun vakiyökön saikku loppuu klo 24.00. Maanantaina alkaa kouluterveydenhoitoharjoittelu, kestäen kolme viikkoa.


Tästä päivästä onkin otettu sitten kaikki irti. Aamulla lasten muskarit, joiden aikana kirppiskierros ja ruokakaupassa käynti. Sitten pidettiin murun kanssa siivoustalkoot, koska villakoirakennel alkoi käydä ahtaaksi. 

Siivosin tänään  myös kasvihuoneesta tomaatit pois ja toin loput raakileet kypsymään sisälle, koska eivät ne taida siellä enää kunnolla kypsyä, kun on niin koleata ja päivät hämäriä jatkuvasta sateesta johtuen. Kovin kummoinen ei sato tänä kesänä ole ollut ja laatukin kohtalaisen kehno. Vika tosin saattaa olla enemmän hoitajassa, kuin kesässä. 


Samalla laitoin puutarhakalusteet pinoon, lasten kalusteet varastoon, hiekkalelut keräsin laatikkoon kasvihuoneen suojiin. Vielä on monen moista puutarhahommaa tiedossa, mutta ehtiihän tuota. Ei kai se talvi nyt vielä tule?


Olen tällä viikolla aloitellut taas kutomisen pitkän kesätauon jäljiltä. Ensimmäisenä yönä en meinannut saada nukuttua, kun neulominen ja joululahjaideat pyörivät päässä. Onneksi nyt on jo vähän tasaantunut, ettei ihan yöunet mene.  ;O)

(Kuvissa on tämän päivän kirppiskierrokselta mukaan tarttuneita muovielämiä (pieni virtahepo on ollu meillä jo ennestään), joita on toivottu jo pitkään. Harmittaa, kun en ottanut kuin yhden pussillisen, koska olisihan tuohon "eläintaloon" mahtunut. Kuuden eläimen pussi 2 €.)

-Katja-

5 kommenttia:

mustakissa kirjoitti...

Kiitos sanoistasi blogissani:)
Oletkin puuhaillut kaikkea, mitä minun tänään piti. Migreenin jälkimainingeissa en vain ole oikein mitään saanut aloitettua. No huomenna on uusi päivä.
Jaksamista tulevaan rupeamaan..

Nenunen kirjoitti...

Minun sivulla olisi Sinulle tunnustus, käy hakemassa:)

Puumuli kirjoitti...

Ei, ei se talvi nyt vielä tule - toivottavasti! Pikku hiljaa tulee heiteltyä kesäkukkia kompostiin, tomaatit saivat jäädä vielä kasvihuoneeseen ensi viikkoon. Sitten taitaapi alkaa haravointiurakka...

Mukavaa sunnuntaita!

T. Sari Puumulista

Hemma hos Ingeborg kirjoitti...

Ihanat leikit teillä. Harmittaa kun omat pojat nykyään ovat vain tietokoneella ;) pläääh. Kirppis onkin oiva paikka löytää leluja. Lapset aina haluaa jonkun uuden lelun ja sieltä ainakin löytää halvalla niitä...

Katja kirjoitti...

Kyllä ne nämäkin jo sitä ruutuaikaa on vaatimassa ihan liikaa... Tää on niin tätä päivää... ja tietokoneen osalta ainakin minä joudun katsomaan peiliin. ;O)