keskiviikko 24. elokuuta 2011

Tuliaiset


Puoliso kävi muksujen kanssa sukuloimassa ja toi tuliaisia tullessaan.-Katja-

3 kommenttia:

eve kirjoitti...

Hienot tulkut!

Mikähän väri tuo tummaharmaa/musta (?) seinä on? Mahtava väri!

Katja kirjoitti...

Eiks ookin kivat? :O)Ja jos tuntee mun miehen, niin ei kuuna päivänä uskoisi sen tuovan mulle moisia. Mukana oli vielä ruosteiset keritsimet ja vanha, ruosteinen vasaran pää...

Seinällä on musta tapetti, joka mun mielestäni on ennemminkin tumman harmaa, mutta mustana se ostettiin aikanaan. Moni luulee, että on liitutaulumaalia. Pinta on sellanen vähän kangasmainen ja siihen jää tosi helposti "nuohoomisen" jäljet. Paremman kuvan saa vanhemmasta postauksesta, missä on esitelty näitä perhosia paremmin.

Nenunen kirjoitti...

Laskukone, leipälapio ja öljylamppu :o Ihania kapistuksia. Tuosta lampusta tulee hieno kun sen puhistaa ruosteesta ja maalaa hopeemaalilla. Sitten vaan syvän paikalleen, lamppuöljyä säiliöön ja,, valot on taattu vaikka sattusi sähkökatko. Kun olin tyttösenä tädillä, niin kun heillä ei ollunna sähköjä, heillä oli näitä lamppuja ja tuvassa kaasuvalo, Tilley, jota piti väliin pumpata, sitten se piti semmosta suhinaa palaessaan, vaan oli yllättävän kirkas valo siinä. Vieläkii saan elävänä mieleen sen tunnelman, kun tätin kanssa saunaan mentiin syyspimeellä ja talvella, öljylamppu näytti valoo pimeellä saunatiellä. Ja valaisi saunassa.