perjantai 5. elokuuta 2011

Panssarimuseolla


Mies vei meidät eilen illansuussa visiitille Parolan panssarimuseolle.
Hän oli itse käynyt siellä kerran aiemmin pienenä poikana. Mieleen oli jäänyt muistoja, joita tahtoisi siirtää seuraavalle sukupolvelle. 


Ostimme liput puolitoista tuntia ennen sulkemisaikaa. J olisi varmasti saanut kulumaan vielä paljon enemmän aikaa museolla, mutta lapsille aikaa taisi olla juuri sopivasti. Lähdimme pois paikalta tosin vasta puolisen tuntia sulkemisajan jälkeen. 

(Mulla kuvassa päällä kirppislöytö Tampereen reissusta, jos kukaan sitä enää muistaa. Tästä puserosta tuli mun lemppari ihan hetkessä!)

Lapsia pelotti alkuksi isot laitteet ja he kokivat kauhun hetkiä, kun aloimme ehdottaa panssarivaunun sisälle menemistä. Jopa äidin ja isän katoaminen moisen hökötysten sisälle sai pienet paniikin valtaan. Lopuksi kuitenkin molemmat uskaltautuivat kiipeämään yhden härvelin katolle ja neiti uskaltautui jopa sisälle asti mamin kanssa. 


Kyllä meillä on kiva iskä, kun järkkäsi mukavaa lähimatkailua arkiviikon piristykseksi. Tälläisiä tempauksia täytyisi tehdä paljon enemmän, eikä antaa arjen turruttaa. 

-Katja-

Ei kommentteja: