sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Hyvän mielen Tampesteri


Näiden piti jättää tänä kesänä Särkänniemi väliin, mutta kuinkas sitten kävikään. Se sattui nyt sopimaan meidän kesäviikonloppujen kulkuun, joten sinne siis. 
Esikoinen ja vävykokelas pyysivät ensivisiitille uuteen kotiinsa, tarvitsivat hieman kuljetusapua ja kesän viikonloput hupenee kuin itsestään, joten päätimme yhdistää samaan reissuun useamman etapin. 


Lauantaina haimme mennessä esikon töistä, hän heitti meidät Särkikseen, vei auton mennessään ja me uppouduimme huvittelun ihmeelliseen maailmaan. Delfinaario, kotieläinpuisto, huvipuisto, akvaario ja Näsinneula tulivat nähdyksi ja koetuksi. 


Illalla esikko haki meidät pois väsyneinä ja nälkäisinä, mutta onnellisina. Itsetehtyjä hampurilaisia napaan, pienet siskonpetiin uinumaan ja me isot saimme viettää iltahetken jutustellen.


Aamulla lapsukaiset kävivät isosiskon kanssa kastautumassa Näsijärvessä, Rauhaniemen kansankylpylän rannassa, joka on ihan nuorenparin kodin vieressä. Läheinen leikkipuistokin tuli koeleikittyä, Ikean ostokset yhteistuumin koottua, verhojen mitat mitattua, uusi pakastin nuorelleparille etsittyä sekä kotiin kuljetettua. 


Toisen kodissa siivoaminen ja tiskaaminen on paljon mukavampaa kuin kotona. Jonkinlainen haikeus kyllä täyttää mielen, kun näkee oman pikkuisensa perustamassa omaa yhteistä kotia mielitiettynsä kanssa. Onneksi äiskäkin tuntee itsensä tarpeelliseksi, kun pystyy edes jotenkin auttamaan...

-Katja-

2 kommenttia:

Nenunen kirjoitti...

Tiijän tunteen, tuntuu se vaan niin kummalle kun muksut tullee niin isoksi jotta alkaavat surustelemaan. Muistan ensimmäisen kerran kun kuopus toi tyttiksesä näytille(se ensimmäinen neito jonka kanssa seurusteli, vaan se ei kestäny)Jäivät yöksi ja minä tonttu iltasella kyselemään kuopukselta salasin puolin kuin petit laitetaan:o En vaan millään meinannu saaha jakeluun jotta nukkuuvat vierekkäin:D
Teillä ollunna mukavaa reissu särkänniemeen, pienet varmaan tykänny kovin:) Ja isommatkin:D

Katja kirjoitti...

Omalla kohdalla mun sisko ei olis antanut mun ja ex:n mennä nukkumaan samaan petiin, kun olin alaikäinen ja oltiin heillä kylässä. Asuttiin yhdessä jo silloin...:O)

Mun esikoinen on seurustellut jo enemmän ja vähemmän 14-vuotiaasta lähtien, joten siihen on saanut jo tottua. Mutta ensimmäistä kertaa nyt yhteen asti muutti jonkun kanssa. Onneksi vävypoika on mieluinen, niin on helpompi sopeutua.