torstai 2. kesäkuuta 2011

Vihdoinkin oikea kesä koitti!Stressi alkaa pikku hiljaa helpottamaan; harjoittelut tältä keväältä ohi ja kesätyöt alkavat huomenissa. Eilen ja tänään pidin aiemmista suunnitelmista poiketen vapaapäivät ja kyllä se  tulikin tarpeeseen. Tänään siivosin sekä sisällä että leikkimökissä. Ikkunanpesukin edistyi taas yhden huoneen osalta. Inhoan ikkunanpesua, joten yritän huijata itseäni jakamalla sen osiin. Tätä menoa saan käytyä ikkunat läpi syksyllä, mutta parempi silloin kuin ei milloinkaan. 

Kesän ensimmäisen päivän ja helteen kunniaksi kävimme eilen rantsussa. Muksut lutrasivat rantavedessä ja minä sain jutella ystävän kanssa miehen turhautuessa vieressä.  ;O)
Tänään olemmekin sitten taistelleet villintyneiden lasten kanssa oikein urakalla. Lapset ovat tulleet siihen uskoon, että voivat kulkea miten haluavat ja milloin haluavat missä vain ilman aikuisten valvontaa tai äidin ja isän lupaa. Usko on kuitenkin täysin väärä, joten päivä on ollut kasvatustuokioita täynnä. 

Nyt alkaa olla taas tunne, että kyllä se tästä vielä iloksi muuttuu! Kesällä kaikki on jotenkin vain niin paljon helpompaa!

-Katja-

1 kommentti:

Nenunen kirjoitti...

Se on hyvä että tressi alkaa helppaamaan. Siinä pijan kärsii koko perhe jos joku jäsenistä on kovin kireenä. Mutta semmosta se on jos on monta asiaa päällekkäin. Kyllä, on se mukavaa kun on kesä,, vaan kun se mennä sujahtaa liian joutuin. Mutta sitä ei passaa jäähä ihmettelemään, nautitaan tästä hetkestä ja silleen. Eilen kunnon helle päivä, lopulle kolkyt astetta. Ukkonen sen mukainen illalla. Vaan tänään jo kivan viilee ilima tällaselle "lämminveriselle" immeiselle, kuin minä, lämmintä 16°