keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Keskikesän juhlaJuhannusta pukkaa päällensä. Päivät alkavat taas lyhentyä, mutta vielä on aikaa nauttia valosta siitä huolimatta.

Kaksi edellistä juhannusta olen puurtanut töitä, nyt nautin vapaista. Pienimuotoista juhlintaa ystävien kanssa: Grillausta, lättyjen paistoa... Ja kotona oleiluakin. 

Mukavaa ja nautinnollisen rentouttavaa juhannuksen aikaa kaikille!

-Katja-

2 kommenttia:

Kamomilla kirjoitti...

Moi!
Kiitos mukavasta ja rehellisestä kommentista! Näin se on, että elämä ja olosuhteet muokaavat meitä. En ottanut nokkiini siitä kommentista jonka sain, aloin vain miettimään että mikä on muuttunut ja onko muuttunut nopeastikin. Mielestäni blogi muuttui jo viime kesänä kun tiesin että olin lähdössä opiskelemaan.

Tuntuisi ihan hirveältä ajatukselta jo junnaisin samassa paikassa vielä :) Tekisin samoja juttuja vaan, ei se vaan käy. Mutta mielssäni olen sama Kamomilla vielä, mikähän siinä tekstissä on muuttunut? stressi? vaikkei se minua vaivaakaan, on ihan kivaa kun on sopiva kiire, olen tehokkaampi silloin!

No painon suhteen junnaan. Olen miljoona kertaa aikonut tehdä senkin postauksen blogiin- sen tunnustuksen-mutta kappas vaan on aina tullut jokin juttu vastaan. Kuten sanoin silloinkin, olen hyvä valehtelemaan itselleni. ;)
Paino laski 3 kiloa ja sitten tuli pääsiäinen- ja vappu- ja... mitä muuta keksisin syyksi? ;) Ei hiivatti että se on vaikeeta!! Tulihan niistä kiloista muutama takaisin, eli ei tässä missään bikinimitoissa olla vieläkään. Kääk.

Että sillen!!
:) hauskaa jussia! Aion popsia herkkuja ja laihdittaa sittentaas maanantaina. Kuten aina :D
Kamomilla

mustakissa kirjoitti...

Oikein hyvää juhannusta! Aurinko paistaa sittenkin!