maanantai 7. maaliskuuta 2011

5 -vuotis naamiaiskemut juhlittu ja hengissäedelleen! Tänään esikoinen täyttää 19. Meillä talviaika on yhtä juhlahumua. Sasu aloittaa juhlakauden ennen joulua ja mies päättää sen, kun kevät saapuu. Pahin suma osuu maaliskuulle. Päätin, että juhlitaan suklaakakulla ja valinta osui oikeaan. Yllättävästi lapsetkin sitä natustivat. Muuta en leiponut, vaan laitoin muutamia erilaisia keksejä ja popcorneja pöytään. Kakku meni kaikki, eikä sitä tarvitse enää yrittää väkisin syödä jälkeenpäin. Tosin tätä kakkua kyllä olisi syönyt mielikseen: sen takasivat ne kaksi suklaalevyä, mitkä se kätki itseensä.

Vaikka juhlia vielä onkin, niin arkirutiinit ovat palanneet ”loman” jälkeen. Esikoinen lähti opintojen äärelle, minulla jatkuvat työt ja kouluunkin täytyy taas keskiviikkona mennä. Normaalit jumpat ja muskarit pitivät viime viikon taukoa, mutta tällä viikolla taas nekin pyörivät. Aioin tänään hakea päiväkotilaiset pulkilla, mutta tiet oli hiekoitettu, joten täytyi kaivaa retrorattaat varastosta. Nyt pitäisi vielä itsensä saada jotenkin käännettyä myötämieliseksi koulutehtäville… Huoh.

-Katja-

4 kommenttia:

Auli kirjoitti...

Ihanaa lapsiperheen pyöritystä, kuin muisto vain minun kohadallani... Hyvää viikon jatkoa sinne, siitä se arki sitten vaan palaa, loman jälkeen. Minä olin samoissa tunnelmissa viikko sitten. Ihanasti olet saanut tuohon tyttöjen riehuntakuvaan liikkeen tunnun!

Katja kirjoitti...

Paljon ihania kuvia tuli eilen otettua, joissa sitä liikettä piisaa. ;O)Kuvista oli niin hauska katsella iloisia ilmeitä, kun näkee toisten nauttivan sydämensä pohjasta.

Mama Rosie kirjoitti...

Ihania keijuja, haltioita ja pikkuinen susikin :=)

Hyvää keväistä viikkoa Sinulle!

Rosie

Nenunen kirjoitti...

Niin riehakasta meininkiä naamiaisissa, voi mikä ilo paistaa lasten kasvoista:D Jospa se keskiviikkoon mennessä löytyy inspis koulutehtäville. Hyvää huomista Naistenpäivää.