sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Politiikkaa ja markkinataloutta

… on mahtunut tähän sunnuntaipäivään. Väänsin yhden kansanterveystieteen tehtävän valmiiksi asti ja aloittelin seuraavana johtajuuden tehtävää. (Hyvä minä: *onnittelee itseään*.) Koulussa käydessä lankeaa tehtävä jos toinenkin joka käynnillä, joten  oli pakko luopua periaatteesta, etten tekisi lauantaina ja sunnuntaina kouluhommia. 

Luistimia sovittelin jalkaan pitkästä aikaa aamupäivällä, kun kävimme pikkuneidin ja naapurien kanssa lähikentällä. Kutsu tulikin juuri sopivalla hetkellä, kun oma sietokyky lasten kinastelun kanssa alkoi olla äärirajoilla. Pienen tuuletuksen jälkeen alkoi edellä mainittu aivotyöskentelykin sujua. Tosin suuri edesauttaja sille oli myös mahdollisuus ulkoistaa muksut samaiseen naapuriin leikkimään muutamaksi hetkeksi.

Huutonetissäkin kauppa on käynyt sen verran mukavasti, että tänään vaihtoi yksi pojan vaatepaketti omistajaansa ja huomenna sulkeutuu seuraava.  Ei niillä rikastumaan tokikaan pääse, mutta mukava saada kaappiin vähän väljemmin tilaa.

Katselin tänään tyttären ostoksia kateellisena ja aina vain hartaammin odottelen työelämään pääsyä, että pystyisi omansa  vaate/kenkä/asustevalikoimansa päivittämään tähän päivään. Vaan meille äideillehän riittää, että lasten hommelit on kunnossa, eikös?Tytöllä on muuten tuo piirtämisen lahja kohdillaan, vai kuinka?

- Katja -

3 kommenttia:

Ihailija kirjoitti...

Kyllä on tytöllä piirtäjän taitoja:) Ja ostokset on ihan nuoren neidin ostoksia. Kiitos Sinulle kun kävit laittamassa ittes lukijaksi mulle. Minäkin laitoin Sinulle,, vaan ihmettelen miksi ei mitään kuvaa siihen tullut??? En yhtään ymmärrä(repii harvoja hiuksiaan)!?!! Vaan siitä ei sen kummempaa tressiä:))

Maaka kirjoitti...

Vau mitä piiroksia! upeita!

Samat mietteet täälläkin :D lapset vaateostoissa ensin.. se on helpompaakin!

Katja kirjoitti...

Ihailija: vähän jälkijättöinen välillä tämä kuvien latautuminen, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Maaka: Eikös se oo, notta rumat ne vaattehilla koreeloo!!!!