sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Pikkuisen parempi päivä…

… tosin iltaa kohden väsyneet lapset yrittää latistaa tunnelmaa.

Eilen vietin päivän, jota voi sanoa tämän vuoden saamattomimmaksi ja kamalimmaksi tähän astisista. Mistään ei saanut otetta ja kaikki tuntui kaatuvan päälle. Mutta välillä tuollaiset päivät on kärsittävä, että seuraava olisi edes vähän parempi. 

Tänään tuntui jo veri virtaavan suonissa toiseen malliin, onneksi, koska tämä olotila tuntuu enemmän omalta.
Aamulla leivoin pikkuisen apulaisen kanssa unelmatorttua. Maku kohdallaan, vaikka ulkonäkö hieman ontui. Leikkelin aamupäivällä myös kappaleet naapurin pikkuneidin synttärilahjaan, jonka sitten illan suussa surauttelin loppuun. Päivällä, ompelun lomassa, kahviteltiin ystävän kanssa ja illalla vielä toinen ystävä soitti. Toivottavasti tästä on suunta vain ylöspäin, koska alku on ainakin lupaava!

- Katja -


2 kommenttia:

Nenunen kirjoitti...

Oi miten ihana harlekiinipuku onkin syntynyt:)
Eikä torttu näytä huonolle ollenkaan ja mitä väliä minkä mallinen on, kun maku kuiteskin on niin kun pitää.
Minulla oli tänään itteni käskytys päivä muuten ei olisi edes ulos tullut lähdetyksi. Tiskit on vielkii tiskaamati. Eilinen siivouspäivä luultavasti vei voimat, kenties?
Hyvää Ystävänpäivää:)

Katja kirjoitti...

Noo, miksei se harlekiinistakin mene... ajattelin lähinnää kukkaistyttöä/keijua, kun meidän neidillä on se vihreä mennikäismekko samaan tyyliin... Heh hee, hauskaa miten erilailla ihmisen asioita ajattelee.