torstai 27. tammikuuta 2011

How do I know I’m pregnant?

Ei, minä mitään raskaana ole, mutta meillä alkoi koulussa ammattienglannin kurssi. Opinnäytetyön ohessa tulee luultavasti vaatimaan eniten voimia ennen kuin todistus rapisee kädessä. Pitäisi löytää englanninkielinen tutkimus, mielellään sellainen, joka kävisi lähteeksi myös oppariin… Siitä sitä sitten yritetään kirjoittaa abstraktiharjoitus.  HUOH! Unettomia öitä ja harmaita hiuksia tiedossa. Tai ainakin itkua ja hammasten kiristystä.

Tämän päivän olen saanut kulumaan kovin joutuisasti opinnäytetyöni parissa. Lapset täytyi hakea hoidosta juurikin silloin, kun aloin vasta kunnolla lämmetä ja päästä vauhtiin. Jatkaminen jää taas hamaan tulevaisuuteen, sillä illat täyttyy ihan itsestään lasten touhuista, ruuan laitosta ja kodinhoidollisista tehtävistä. Jos yritän koneelle ja tehdä jotain opiskeluun liittyvää ja muutenkin, on kohta kimpussani pieniä ihmisiä vaatimassa pelivuoroa koneella tai jotain muuta huomiota kaipaamassa. Kuten nytkin…Meillä on meneillään taas sellainen kausi, ettei äidin sapuskat tahdo maistua. Olen aina luullut, että spagetti ja jauhelihakastike olisivat lasten herkkua?
- Katja-


Ps. Klo 22:10
 Kävin äsken kurkkaamassa yrittäjyyskurssin sivuilla ja olin saanut arvosanan: Täysi 5!!! Jiihaa, Opettaja vie arvioinnin eteenpäin ja mulle rapsahtaa 140 opintopistettä täyteen, joten voin aloittaa tekemään sairaanhoitajan sijaisuuksia.Yksi iso etappi saavutettu! Pitäisköhän tätä vielä juhlia palalla tummaa suklaata, vai maltanko olla ilman...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti otit sen palan suklaata ja vaikka kaksi, kyllä tuota kannattaa nyt ainakin sen verran juhlia, sydämestä tulevat onnittelut tämän etapin johdosta.:)

Katja kirjoitti...

Tunnustan, että otin palan jos toisenkin. ;O) Hetki huulilla; ikuisesti lanteilla...