maanantai 29. marraskuuta 2010

Kotipäivä

… Vaikka piti olla hoito/harjoittelupäivä. Pikkuneidillä alkoi eilen särkeä päätä ja aamuyöllä hän herätti minut jälleen samasta syystä ja pikkuisen oli lämpöäkin. Niinpä vien vain pojan hoitoon ja jäin pikkupotilaan kanssa kotiin. Teimme tytön jaksamisen mukaan rästijuttuja.Sain viimein laitettua virkatut joulukoristeet kovettumaan. Ohjeet sokeriliemen hämmentämiseen nappaisin täältä. Pikkuapulainen ojenteli aluksi hyvin innokkaasti nuppineuloja, mutta kun homma vaan jatkui ja jatkui, niin väsy iski ja äiskä sai lopuksi itse kaivella neulat tyynystä tahmeilla sormillaan.

Teimme myös joulukorttiaskartelut valmiiksi, tosin täytynee ostaa vielä muutama kortti tai jos ehdin, niin väkertää itse, kun eivät ihan riittäneet kaikille, joille tapaan kortin laittaa.  Kuoretkin kirjoitin jo valmiiksi odottamaan postimerkkejä.


Täyttelin myös perinteiset joulukalenterit joulunodottajille. Nämä ovat alun perin tehty isoille tytöille, kun olivat pieniä.Koristelin metsästä tuodut vihreät oksat ruseteilla, josko näin jaksamme paremmin odotella sitä oikeaa kuusta.

Mukavasti saimme tehtyä asioita (ja hyödynnettyä "ylimääräisen" ajan), jotka ovat olleet mielessä, mutta siirretty odottelemaan parempaa aikaa.
- Katja-

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan olette mukavasti saaneet aikaiseksi, kortit ja kaikki. Mulla ole tietookaan minkälaiset kortit laitan. Mut tuleva viikonloppu on pidempi isenäisyyspäivän johdosta niin josko silloin paneentuisi kortteihin :) Nuo havunoksat näyttää tosi näteille rusetteineen :D

Katja kirjoitti...

Melkein oli jo ikävä sinua ja kommenttejasi. Vaikka kävijöitä sivulla onkin, niin kovin ujoja ovat, eivätkä halua jättää merkkejä itsestään...