maanantai 25. lokakuuta 2010

Harjoittelua

Tänään alkoi kolmen viikon harjoittelu. Meinasi alkaa "hyvin": Seisoin pysäkillä venaamassa bussia, jota ei sitten tullutkaan. Lopulta usko loppui ja täytyi juosta sisälle, herättä mies ja sanoa, että sorry, mä meen autolla, etten myöhästy ekana aamuna, iskeä bussirahat pöydälle ja juosta... ehdin nipin napin ajallaan, ehkä pari minuuttia "varastin".

 Töihinkin oltais tarvittu, mutta "ei oota" jouduin tarjoamaan... Harmi budjetin puolesta, mutta ei voi mitään.

Mieli alkaa pikkuhiljaa taas parantua ja siivet palata normaaliasentoon... Kiitos siitä kuuluu erityisesti rakkailleni täällä kotona. Ihana huomata, että ei SE tunne ole omasta sydämestä mihinkään kadonnut! Ja kävi meillä eilen illalla ystäviäkin, (on ne vähän sukuakin samalla) sekin osaltaan piristi. Pienten pulloposkisten vaavien näkeminen saa aina hyvälle tuulelle ja aivan erityisesti, kun niillä on päällään suloisesta omenakankaasta oleva söpöilybody. Harmi kun jäi tämä hyvän mielen pakkaus kuvaamatta...


Sain neidin sukat tehtyä viikonlopun aikana, mistä mainitsin tuolla aiemmin. Samat sukat joiden ohje muuttui hepreaksi ja sovelsin loput... 7 veikasta kudottu nämäkin. 


Ihastuin palmikkosukkiin, niitä täytyy ehtiä itsellekin väsäämään jossain vaiheessa. 

Nyt taidan suunnata itseni valmistautumaan yöpuulle. Pakko yrittää päästä petiin vähän aiemmin kuin mihin on tottunut. Ei aamuherätys tuntunut kovin mukavalle, kun on tottunut nukkumaan tunnin pitempään viimeaikoina... Ja näitä aikaisia aamuja on nyt tiedossa ainakin seuraavan 3 vk. 

- Katja-
2 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Ihania sukkia , itse ei kärsivälliyys riittäisi noiden tekemiseen ;) Tulin ensi vierailulle tänne :) Mukavia harjoittelu päiviä sinulle

Katja kirjoitti...

Hei Riitta, kiva kun tulit vierailulle ja tervetuloa vastakin!