tiistai 28. syyskuuta 2010

Pienimuotoista sisustelua syksyn piristykseksi

Hip hei, eilen sain alkuun opinnäytetyön toteutussuunnitelman... Tänään sitä täytyisi jatkaa, mutta toistaiseksi päivä on mennyt asioita hoidellessa ja vatsakipua potiessa. Olen koko viikonlopun ja eilisen syönyt särkylääkettä helpottamaan hiipiviä flunssan oireita ja nyt on sitten masu pipi. Eilen ajattelin, että kaalipata siellä kiertää, mutta ei tämä enää sitä taida ollakaan, vaan ehkä täytyy jättää lääkitys vähemmälle ja kärsiä, josko se auttaisi tähän "masumatoon".

Sunnuntai-illan ratoksi miehen kanssa laitettiin viimein kesällä kirppikseltä löytämäni hyllyt eteisen seinään. Näiden kaunottarien runko on tosi painavaa rautaa, toivottavasti kipsilevykannakkeet jaksaa pitää ne seinällä! Hyllyt maksoivat muistaakseni 8 €/kpl. Niille ei tarvinnut tehdä sen enempää kuin iskeä seinään kiinni. Meidän "asentaja-Arska" vain ei ole niitä innokkaimpia tarttumaan porakoneeseen, joten projekti venähti, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. 


Hyllyltä paikkansa löysivät niin ikään kirppikseltä löytynyt sinkkikehyksinen peili ( 12 €) ja sinkkiset valokuvakehykset ( 3 € ), johon olen laittanut oman lapsuudenkuvani. Siinä sitä paistatellaan päivää kiven päällä liian pieni tirolilaismekko päällä ja tukka takussa. Miehen kuvan laitoin tuunaamiini puukehyksiin. Olivat ostohetkellä tumman siniset, mutta halpa hinta ( 50 senttiä) sai ostamaan ja Helmi-kalustemaalilla ne sitten hiomisen jälkeen entrasin.

Löysin kesällä myös maustehyllyn, jonka ajattelin myös kunnostaa. Hintaa tällä oli 4 €.


Hioin pinnan ensin ja siihenkin sitten tuon Helmen sudin pintaan. 


Sekin laitettiin lastenhuoneen seinään samalla tuskalla. Mies mittasi ja katsoi ruuvin paikat vatupassilla, mutta kuinka ollakkaan, takana olevat kannakkeet olivat ihan eri kohdilla keskenään. Hetken "paskartelun" jälkeen hän kuitenkin onnistui saamaan hyllyn vaateriin. Tänään hain hieman kevyempiä ankkureita Ruuvimarketista ja laitoin itse pelle-naulakon ( 2 € ) hyllyn alapuolelle. Saapi siihen neiti ripustella aarteitaan. Nuo pienet Nokian nro 20 kumpparit on miehen vanhat ja jotenkin niin somat, että ne täytyy pitää esillä nyt, kun eivät enää muksuilla ole käytössä. 

Nyt täytynee vielä ryhdistäytyä ja yrittää keskittyä hetki oppariin ennen lasten hakua. Josko keittäisin vaikka kupillisen teetä tuohon kaverikseni...

-Katja-

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voi miten nättiä tavaroita oletkin onnistunut löytämään. Kirppikset on mukavia, niistä löytää toisinaan mitä mukavempia ylläreitä ja edullisesti

Katja kirjoitti...

Aluksi kirppareilta ei tuntunut löytyvän mitään, sitten aloin löytää lasten vaatteita ja tarvikkeita. Pikku hiljaa silmä alkoi kehittyä myös muun tavaran bongaamiseen ja kirppareilla kiertelemiseen ihan addiktoituu ;O).