tiistai 7. syyskuuta 2010

Home sweet home

Oli mukava olla reissussa ja nähdä pitkästä aikaa rakkaita ihmisiä, ystäviä ja tuttuja. Kurja puoli tässä oli se, että aikaa oli taas kovin vähän ja monta rakasta ystävää jäi paitsioon jälleen kerran. Ehkä ensi kerralla...


Tuliaisiksi kyläpaikkoihin vien puisia keittiövälineitä, joita joka kodissa varmasti aina tarvitaan. Pakkasin ne sellofaaniin ja sidoin juuttinarulla. 

Tähän väliin erityiskiitos Erjalle ja perheelle, että matkalaisilla oli taas paikka mihin päänsä kallistaa yöksi!


Erjan käsissä syntyi sunnuntai-iltana yks kaks näyttävä ovikoriste pihlajan oksista. Siinä on kivaa idea, jota voisi itsekin soveltaa omaan oveensa. (Miten sitä toisen ideat tuntuvat aina jotenkin erityisen hienoilta ja kekseliäiltä omiinsa verrattuna?) Nyt on materiaalia omenaherkkuihin!

Armoton hilloshow käynnissä, ja sen kyllä näkee omista käsistään. Kädet meni heti karheiksi ja peukalon pään nahka on ihan viilloilla.

Meille kotiin oli reissun aikana ilmestynyt uusi sohva. Kamikaze-luonteina valittiin lähes valkoinen väri. Kyllä siihen nyt on kiva asettautua murun kanssa leffaa katsomaan ja sijoittaa yövieraita nukkumaan. ( Tai toisin sanoen nukkua siinä itse, kun yövieraat nukkuu meidän kamarissa, ettei tuu turhan aikasia herätyksiä lasten taholta.)

Jaahas, taitaa omenat taas vaatia toimenpiteitä, joten tällä erää raportti täältä päättyy tähän...

1 kommentti:

heidi kirjoitti...

Heippa katja!! löysinpä kivaan blogiisi, kun ensin sinä olit käynyt visiitillä :) Pikainen katsaus vasta, mutta hyvältä näyttää täällä!!!