maanantai 30. elokuuta 2010

Virittäytymistä opiskelutaajuudelle

Tänään yritin ottaa itseäni niskasta kiinni ja aloitin keräämään opinnäytetyötä varten lähdemateriaalia. Lueskelin muutamaa omaa aihettani sivuavaa tuotosta ja kävin niiden lähdeluetteloita läpi. Varasin kirjastosta ison läjän laadulliseen tutkimukseen liittyviä teoksia, mutta myös itse aiheeseen, eli nuorten seksuaalisuuteen, liittyviä opuksia.

Siinä sivussa metsästin itselleni huomiseksi töitä, mutta niinhän siinä kävi, että ensi yöksi lähden valvomaan toisten unta. Ja hyvä niin, sillä olen jostain syystä tykästynyt kovasti öiden tekemiseen, vaikka silmäpussien kutistaminen viekin aikansa niiden jäljiltä.


Ensi viikonloppuna on tarkoitus tehdä jonkinlainen Pohjanmaan turnee. Äidin synttärit on vielä juhlistamatta ja osa kummilapsistakin näkemättä tältä kesältä. Samalla pitäisi tuoda vähän omenoita "tiluksiltani" säilömistä varten ja tehdä löytöjä varastoista, josko siellä olisi jotain kivaa vanhaa kamaa tuunattavaksi. Muutaman ikkunanpokan voisi vintiltä ainakin kaivaa mukaansa...

Mutta ennen sitä on siis tiedossa yövalvomista ja opiskelua, joten kai sitä täytyy lähteä miettimään eväitä ja nautiskelemaan iltatouhuista muksujen kanssa. 

Ei kommentteja: