sunnuntai 15. elokuuta 2010

Saippuakuplia ja hyvää seuraa

 Lauantain aamuvuoron jälkeen kävin pikaisesti kirppiskellä hakemassa opiskelukaverilleni tapettirullat, jotka häntä meidän lähikirppiksellä olivat jääneet vaivaamaan. Löysin samalla itsellenikin kohtuu edullisesti kaksi kannellista Riihimäen lasin keittiöpurkkia: 3 ( 9 €) ja 5 ( 13 €) litraiset. Useampiakin purkkeja oli tarjolla ilman kantta ja huomattavasti korkeammilla hinnoilla (20 €), joten nappasin edulliset yksilöt kiireesti mukaan. 

   Sain edellä mainitsemani miniloman (nro.2) nyt viikonloppuna, kun ystäväpariskunta tuli yökylään. Lauantai-ilta kului seurustellen, saippuakuplilla lapsia viihdyttäen, grillaten, herkutellen ja saunoen. Ammattitaidolla puhallellut saippuakuplat saivat muksuihin liikettä, kun ne kaikki piti yrittää puhkaista. Yritin itsekin puhaltaa jättikuplia, mutta en saanut niitä aikaiseksi. Päässä vain alkoi suhista... 

Sunnuntaina jätimme Amélien ja miehet kotiin pelaamaan tietokoneella ja pleikalla, kun me naiset kävimme Sasun kanssa katsastamassa Elomessut. Sasulle olisi ollut monen laista nähtävää paloautosta panssarivaunuun, mutta pikkumies kiinnitti pääasiassa huomionsa taivaalle karkaaviin ilmapalloihin. Itselleni tarttui mukaan pajusta tehty ovikoriste ja lauteiden pesuharja. 

Kotona tutustuimme uuteen seurapeliin, joka oli ikään kuin Aliaksen Lego-versio. Siinä sanan selitys rakennettiin lego-palikoista ja toiset yrittivät arvailla, mikä sana on kyseessä. Mitä mainioin peli!
Kiitos osallisille pelihetkestä ja muutenkin mukavasta viikonlopusta!

Nyt on edessä viimeinen virallinen kesätyöviikko, vaikka keikkaahan tulen heittämään jatkossakin minkä ehdin. Lasten muskarit alkavat ensi lauantaina ja seuraavalla viikolla pitäisi virittää itsensä taas opiskelukanavalle. Tuntuu kyllä vielä kovin etäiseltä...


Ei kommentteja: