maanantai 23. elokuuta 2010

Kouluun taas

Huomenna alkaa koulu taas... kohta se on sitten joulu ja seuraava kevät ennenkuin huomaankaan. Toisaalta ärsyttää, enkä haluaisi sinne, mutta toisaalta on kiva, että taas pääsen opinnoissa eteenpäin. Taloudellinen puoli erityisesti näin syksyisin murehduttaa, mutta kummasti sitä on kahdesta edellisestä vuodesta selvitty, vaikka koville on välillä ottanutkin.

Opinnäytetyön tekeminen täytyisi aloittaa heti täydellä höyryllä, että saan sen tehtyä. Eli elämään ei ihan hirveästi mitään kevyttä hupilukemista ja ylimääräistä vapaa-aikaa taida ennen ensi kesää mahtua. Sitä ennakoivasti ostin eilen kaksi lehteä vielä viime hetken piristykseksi. 


KG-lehden ajattelin motivoivan minut taas miettimään painonhallintaa kesätauon jälkeen, ettei ihan elämä mene ranttaliksi ja jää herkutteluvaihde päälle, vaan saisin jälleen otteen niiden muutaman viimeisen kilon selättämiseksi. Tyytyväisenä totesin, että lehti on täynnä hyvää asiaa ja paljon kevyitä reseptejä, jos vaikka innostuisin jotain kokeilemaankin. Ja pääasia painonhallinnassani tietenkin on, ettei ainakaan tulisi lisäkiloja vaikkei paino putoaisikaan!


Eväissä ei ainakaan pitäisi olla vikaa... Omaa luomutuotantoa!Ja sitten toiseksi valkkasin uusimman Maalaisunelman, että pääsee vielä haaveilemaan siitä omasta maalaisromanttisesta kodista... Ja puoliso on mielissään, tai sitten ei. Haaveita pitää olla, että arjesta selviää!!!

Kai sitä täytyy kömpiä petiin lehtien kanssa ja käydä kohta nukkumaankin, että jaksaa aamulla ampaista. Luvassa on vielä aika maraton lasten ja nuorten hoitotyötä, 9-17.15 lukee lukkarissa... Heti mehut pois, ettei totuus unohtuisi. Kuinkahan sitä osaa istua noin pitkän päivän, kun ei ole kesällä paljon tullut istuttua?

Ei kommentteja: