maanantai 12. heinäkuuta 2010

Kirppislöytöjä jälleen
Pari viikkoa sitten löysin pyöreän, tummansinisen, ison korin kirppikseltä. Kori maksoi 12 euroa, mikä oli mielestäni kohtuullinen hinta kuntoon ja kokoon nähden. Kunto oli siis hyvä, mutta väri väärä. Hain kaupasta muutaman purkin sraymaalia ja maalasin sen valkoiseksi.  Sininen väri kuitenkin kuultelee läpi aavistuksen omaisesti. Valitsin uuden kankaan värin sen mukaan, joten kuulto ei haittaa, kun kankaassakin on sinistä. Kyseinen kankaanpala löytyi kaapin pohjalta ja surautin pussin terassiompelimossani. Nyt  kori ajaa asiansa lasten pehmolelujen säilönä ja jonain päivänä ehkä jossain muussa virassa...


Tänään kävin tarkistamassa oman kirppispöytäni kunnon ja myynnin saldon. Samalla tarttui mukaan pari uutta vaalean sinistä Kartio-lasia, kolme valokuvakehystä, jotka vaatii vähän tuunausta ja kaksi lasten isoa, puista nuppipalapeliä. Palapelit olivat niin hienot, etten voinut jättää niitä ostamatta. Maksoin 5 €/kpl. Ne ovat n. 60 cm pitkiä, 25 cm leveitä ja kuin uusia. Niissä riittää vielä hetkeksi haastettakin meidän 2,5-vuotiaalle. 
Nyt vain polttelee, kun olisin mielelläni käynyt parilla muullakin kirppiksellä, mutta 4-vuotias alkoi esittää omaa showtaan toisen saman kokoisen, ennestään vieraan, tytön kanssa, joten katsoin parhaaksi poistua taka-vasemmalle ennen kuin mikään menee rikki. No, onhan sitten huomisellekin ohjelmaa.

Ei kommentteja: