tiistai 29. maaliskuuta 2016

Tallinna osa 2. lankalauantai

Lankalauantaina oli varsin kolea ja kosteahko ilma. Tallinna näytti harmaalta. Kynsihoitojen jälkeen saimme virtaa rentoutuneisiin olemuksiimme, kun majapaikkamme yhteyshenkilö soitti ja ihmetteli koska aiomme lähteä, kun tavarat on vielä huoneistossa, vaikka uloskirjautumisaika on mennyt jo. Onneksi kyseessä oli väärinkäsitys, josta hyvitykseksi huoneistosta löytyi iso Kalevin suklaalevy. 

Toivuttuamme säikähdyksestä söimme Rimin nakkipizzaa Viru keskuksen käytävällä ja kävimme elämäni tunnelmallisimmassa kirjakaupassa, Rahva raamatussa, jossa oli kaikkea kivaa lahjaideaa... 

Tallustelimme vanhan kaupungin kaduilla ja haimme muutaman kätkön. Kävimme vetämässä suklaakakkuöverit paikallisessa suklaakahvilassa, jossa oli niin ahdasta ja täyttä, että osalle porukasta meinasi iskeä "se ahdistuksen kammo". 

Etsimme ruokapaikkaa, mutta saimme opetuksen, että pöytävaraus on tehtävä ajoissa, mikäli aikoo syödä siellä missä oikeasti haluaa. Kävimme näköalatasanteella, josta näki lähes koko Tallinnan ja matkamuistomyymälässä, jossa tunsin olevani epäilyttävä henkilö, jonka perässä täytyy kulkea vahtimassa. Yöpaikkaan palasimme jo kohtuullisen aikaisin ja pelailimme illalla monta erää Dobblea, jonka löysin toisesta kivasta kirjakaupasta jo perjantai-iltana. 

Ei kommentteja: