lauantai 5. joulukuuta 2015

5. joulukuuta 2015


Luonto

Luonto ja luonnossa liikkuminen antavat sellaisia voimavaroja, joita ei muualta saa. Arjen keskellä tulee ihan liian harvoin käytettyä tätä virtalähdettä. Toisaalta valitsen mielelläni lenkkipolun tai liikuntamuodon, jossa pääsee liikkumaan luontoon. Ja geokätköily on ihan paras liikuntamuoto luonnossa liikkumiseen. 

Joka vuodenajalla on omat varastonsa, jolla saa akut ladattua. Nautin alkukevään heräävästä luonnosta, kesän tuoksuista, syksyn ruskasta ja talven valkeista hangista. Toisaalta metsässä on näillä pimeimmilläkin keleillä yleensä paljon vihreää sammaleiden ja havupuiden muodossa. En pidä vihreästä väristä erityisemmin, paitsi kasveissa ja luonnossa. Siellä se rauhoittaa ja antaa energiaa.

Eväsretki luontoon on ihan parasta perheaikaa. Kukapa ei nauttisi kiireettömästä kupillisesta höyryävää ja hyvästä eväsleivästä, jos ympärillä on rauha, vain lintujen ja puiden äänet. Ja ne ilmaiset superfoodit, mitä luonto tarjoaa! Itsellä alkaa olla jo viime kesän mustikat loppusuoralla. Toivottasti ensi kesänäkin saadaan satoa yhtä mukavasti!Jaa ajatuksesi luonnossa liikkumisesta kanssani kommentoimalla tähän tekstiin tai Facebookissa!  Kiitos!


Ei kommentteja: